100'Lerce Olumlu Referansımızla Calışmalarımız Devam Etmekte..
Fazla Soze Gerek Yok Alttaki Yorumları Okumanız Yeterli
Siteleriniz İcin Uygulanabilecek En Kaliteli Seo Calışması PR Yukseltme Ve Backlink Calışmaları Yapmaktayız..
r10 Satış linki ;http://www.r10.net/sosyal-link-bors...ecenegi-20-tl-den-backlink-kelime-hit-pr.html
Resim Linki ; http://p1305.hizliresim.com/19/1/mn5c8.png

Eklenicek Siteler
- Calışma Yapılan Sitelerin Pr Değerleri Yuksektir
- Cop Site Yoktur
- İndex Sayıları Fazladır
- Alexa Değerleri Duşuktur
BetrayalSeo Paket Faydaları
- Sitenizin Hitlenmesi Ve Kelime Bazlı Yukselmesi Mumkun !
- Bu Paket Sayesinde Hedef Kelimelerinizde Arama Motorlarında Yukselmiş Olucaksınız
- Alexa Değerleriniz'de Duşuş Olucaktır
- Google İndexlenme Hızınız Artacaktır
- Google Pagerenk Değeriniz'de Yukselme Olucaktır
Rapor
Raporlarınız İş Alımından Sonraki 4 - 5 Gun İcerisinde Belirtmiş Olduğunuz Mail Adresine Gonderilir..
Vermeniz Gereken Bilgiler
Site İsmi ;
Site Acıklaması ;
Anahtar Kelime ;
Makale ; ( Gold Ve Platin Paketlerde Ucretsizdir )
Raporun Gonderileceği Mail Adresi ;
Odeme Secenekleri
İş Bank
Garanti Bank
Misli
Sanalpazar
Paypal
Hızlı İletişim
Msn , Skype
[email protected]
Hizmet Alanlardan Birkac Yorum..
Alıntı:
dayf16 Nickli Uyeden Alıntı

arkadaşlar selamun aleykum;
calışmaya yaptıralı 2 hafta oldu sitem 2 hafta once rekabet olan bir kelime de 3. sayfada cıkıyoru bu sabah kontrol ettiğimde 1. sayfa da 9 . sıraya gelmiş.Betrayal arkadaşımıza cok teşekkur ediyorum.bu kadarını beklemiyordum acıkcası rekabet olan bir kelime de muhteşem oldu site girişleri coştu

başka bir site icin tekrardan calışıcam arkadaş ile.guvenle ticaret yapın muhteşem faydalı oluyor.
selamlar saygılar...
Alıntı:
deFaCtoo Nickli Uyeden Alıntı

platinum paket alınmıştır gecen seferde almıştım recep kardeşten gercekten mukemmel cıkarmıştı sitem 27 tekil den 6.537 tekile cıktı ellerine sağlık recep kardeş her zaman boyle olmaya devam et iyi calışmalar dilerim
Alıntı:
RoxiRox Nickli Uyeden Alıntı

Platin paket aldım hitlerim tavan yaptı resmen, gunluk 700 olan hitim bir hafta icinde 2k yı gecti resmen.

Alıntı:
aversus Nickli Uyeden Alıntı

vallahi kardeşim ellerine sağlık diyorum toplam 5 site icin oalışma yaptık hepside iyi yerlere geldi en son yaptırmış olduğum teknoloji sitemde ilk 500 de yokken anahtar kelimelerde birinde 1ncı sayfa 9cu sıra dıgerınde 1ncı sayfa 5 cı sıra ellerine sağlık tum calışamalarımızdan verim aldım ve şuan bu forumdaki bu tarz iş yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum 1 aylık film sitem bile kelime lerde en ustlerde sayesinde gozunuz kapalı iş vere bilirsiniz arkadaşa referansları zaten sağlam soylemeye gerek yok hayırlı işler dilerim recepim ...
Alıntı:
Liderhan Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşa 10 gunluk yeni sitem icin calışma yaptırmıştım. Aslında ilk yaptırmaya karar verdiğimde cok fazla endişelerim vardı. Acaba sandboxa girermiyim vs..
Sonuc olarak iyi ki yaptırmışım.

Alıntı:
Provizyon Nickli Uyeden Alıntı

20 TL'lik başlangıc paketinden aldığımız sonucları buraya yazacağımı belirtmiştim.
Betrayal Başlangıc Paketinden bir sitemin iki farklı kelimesine uygulattım. Bugun 20. gunu gecti.
Kelimeleri burada belirtmeyi doğru bulmuyorum ama cidden zor kelimeler. Forumda yuksek ticaret puanı olanlara gonderebilirim.
Birinci kelimede sitem 14. Sıradan 4. Sıraya, ikinci kelimede ise 18. Sıradan 2. Sıraya yukseldi.
Şimdi siteye biraz daha ozguc icerik girip 5 farklı kelimede daha calışma yaptıracağım. Forumda bu gune kadar aldığım paketlerde bu kadar etkilisini gercekten gormedim.
Emeğinize sağlık ustadım.
Alıntı:
onrckr Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşla 3 başarılı calışma yaptım , hepsinden memnun kaldım. Şimdi 4.kez calışma icin sipariş verdim. Surekli calıştığım ve memnun olduğum bir arkadaş. Tavsiye ederim.
Klasik paket olmasına rağmen calışma yaptığımız sitelerden birisi ;

Alıntı:
RootAjans Nickli Uyeden Alıntı

Calışmanın Sonucları ve Raporları İyi olunca bende kendisine bir rapor hediye etmek istedim.
Domain : henuz 1 aylık pr0 haliyle

gunluk ortlama 70-80 hit vardı calışmaya başlandığında şimdi 250 hit civarı hızla guzel bir grafik ile artış gozlemleniyor.
Arkadaşın Emeğinin Yorumları Grafiklerle Size Bırakıyorum .
Tavsiye Edebileceğim Bir Aradaşımız Oldu.
İyi Calışamalar Dilerim.

Alıntı:

arkadaşla calısmaya 1 hafta once başladık teknoloji sitemle google de ilk 500 de olmayan 3 kelımem sırayla yukseldı 1ncı kelımem googlede 12cı sıraya kadar geldı 10 gunde dıger kelımelerde 3 sayfadan yukarı cıkmıyor basarılı calısmaları var arkadaş ısını tıtızlıkle yapıyor ve sorun oldugunda sureklı soruyorum cevap verıyor ılgılı bır arkadas kendısı bu ısı ustalık ve tıtızlıkle yapıyor kesınlıkle tavsıye ederım ..
Alıntı:
Provizyon Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşla rekabetin cok yoğun olduğu iki kelimede calışma yaptık. Kelimeleri buraya yazmayı doğru bulmuyorum. En duşuk pakette yaptığımız bir calışma olmasına rağmen 10. gunde her iki kelimede de cok ciddi bir yukseliş gorduk. Bu calışmadan başka bir calışma kesinlikle yapılmadı. Sonucları gorene kadar buraya yazmak istemedim ama gercekten cok faydalı paketler.
Calışma yaptığımız sitede tum alt kelimelerde Betrayal ile calışma kararı aldım. Hayırlı işler diliyorum arkadaşa.
Alıntı:
Abraxas Nickli Uyeden Alıntı

paketi gecen hafta almıştım ve 16.sayfada olan bir kelimede bugun kontrol ettiğimde 1.sayfada 7.sırayadayım. teşekkurler cok guzel bir calışma oldu gercekten.
Alıntı:
pan_river Nickli Uyeden Alıntı

25 den 12. sıraya geldim ve hızla yukselmeye devam ediyorum Teşekkurler Hocam.
Alıntı:
Umutbey Nickli Uyeden Alıntı

Bir hafta oncesine kadar arkadaşa yaptırdım işini teslim etti. İşi yaptırmadan once anahtar kelimede 9. sırada cıkıyordum şu an 2. sırada cıkıyorum gercekten harika..
Alıntı:
KudretC Nickli Uyeden Alıntı

Hocam ilk mesajınıza eklemek isterseniz:
Calışmadan bir hafta sonra

Alıntı:
legendking15 Nickli Uyeden Alıntı

tekrar calisma yaptirmak istiyorum.
Once ki seo uygalattigim sitem 254 deydi calismanizdan yaptirdim ve siralamam suan 2.sirada

Yeni sitemi de sizlerle calisarak yukseltmek istiyorum cunku sizin calismaniz sayesinde ilk sayfaya girecegine musteri olarak kendim garanti veriyorum

Calisma yaptirabilirsiniz rahatlikla. Benim sitelerin siralamasina inanmak isteyenler ozelden mesaj atsinlar gosteririm

Alıntı:
Mura Nickli Uyeden Alıntı

İkinci bir calışma daha yapıldı Hatta Ucretini hala odeyemedim

Aramıda Halledecem en kısa zamanda ....Sitem Biraz bekleme yapıldıktan sonra sitem su anda senytan kulağına kursun mu desem bi yerlerimi mi kasısambilemiyorum nazarlardan korumak amaclı... 9 sıraya yerleşti işinde iyi ve iş harici bilgilerinde yardımcı bir arkadaş...
Alıntı:
Effe Nickli Uyeden Alıntı

Recep Bey'den ust uste 2 defa paket aldım. Sitelerim 2. haftalarından sonra, ciddi anlamda yukseldiler. Ayrıca, kendisi icin şunu rahatlıkla soyleyebilirim; daha once calıştığımızda haliyle once bir ticaret gereği guven lazım. İş sonrası para verebilirim dediğimde, ikiletmedi bile

3 gun icerisinde ilk 2 siparişin raporunu anında dediği vakitlerde sundu. Sonraki siparişimizde de , bazı sorunlar yaşadığı icin telefonla bildirmişti gecikeceğini. Raporları alıp odeme yapacağım dediğimde, bu ikramımızdır dedi. Parasında pulunda değiliz tabiki, boyle davrandığı icin kendisine yalakalık yapıyoruz sanmasın kimse. Arkadaş, kendi konusunda nadiren işleri sonuclandırıp - faydasını fazlasıyla gorduğumuz kişilerden biridir. Konusundaki mesajlardan ve sanırım konunun sayfa adedinden bu bellidir

Şuan bir paket daha sipariş ettik, şahsen zerre şuphemde yok. Kendisine ilgisi ve alakası icin cok teşekkur ederim

Alıntı:
Kaanatak Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşla gecen hafta calışma yaptırmıştık.Bu kadar kısa surede bu kadar etkili olabileceğini hic duşunmemiştim.Beş gun icerisin de ki hit farkı fotoğrafta mevcut.Fazlası ile memnun kaldım ve arkadaşın konusuna da bunu yansıtmak istedim.

Alıntı:
Efe_INCE Nickli Uyeden Alıntı

Merhaba,
Arkadaşa yaptırdığım calışmadan onceki ve sonraki sonucları paylaşmak istedim.
Hedef kelimelerimden biri icin, calışmadan once screen almıştım.
İşte once:
Genel :

Hedef Kelime Sıra:

Calışmadan Sonra:
Genel :

Hedef Kelime :

Recep Bey'e gercekten cok teşekkur ederim.
Not: Bu mesajdan kendisinin haberi yoktur, sadece yaptığı işin fayda sağladığını ve işi sorunsuz teslim ettiği icin kendisine teşekkur icin paylaşılmıştır..
Alıntı:
Mura Nickli Uyeden Alıntı

gecenlerde bir calışma yaptırdım biraz tedirgin bi şekilde ..... sonuc itibari ile bircok sahtekar var.... ama bi duşununce cok cok 20-30 tl gibi cuzzi bir para gider giderse basımın gozumun satakası olsun diyerek bir arkadasımın gazı ilede yaptırma kararı aldım raporu elime 2 gunde geldi rapor gelir gelmez sitemi verdiğim anahtar kelime ile analiz yaptım birde baktımki googlede ilk 500 de olmayan site 14 sıraya yerleşmiş sanbax vs gibi yermiyiz duşuncesi ilede bu zamana kadar yorum yapmadım su an arada analizlerime baktığımda 14-15-16 cı sıralardan aşşağı duşmuyor .. biraz bekle dikten sonra tekrar bir calışma yapabilirim diğer sitelerim icinde ayrı ayrı calışma yaptıracağım kesinlikle ben gibi bu işi yarım yamalak bilen arkadaslara tavsiye ediyorum en azından guvenilir ve işinin ehi bir arkadaş.... Tekrar Teşekkur ederim.....
Alıntı:
rabii Nickli Uyeden Alıntı

anahtar kelimem (daniel klein saatler) 250. sıradan 1.sayfa 3.sıraya geldi bi kac gun icinde
ne denebilirki gercekten super bir calşıma
Alıntı:
CyBeRPrenS Nickli Uyeden Alıntı

Calışma yapılmadan once anahtar kelimede 32. sıradaydı 12. sıraya geldi. diğer sitelerim icinde 3 paket sipariş verildi. Emeğine sağlık arkadaşım.
Alıntı:
SER Nickli Uyeden Alıntı

Merhabalar, arkadaşa yaptırğırm işden memnun kaldım. Sıralamada 2 ci sayfada bulunan sitem suan 8' ci sıraya kadar geldi 2 ci calısmayı yaptırmayı dusunuyorum. Emeğine sağlık kardeşim.
Alıntı:
onrckr Nickli Uyeden Alıntı

İstediğim kelimede 25.sıradayken 2.sıraya yukseldim. Kelime anlamında sitem yukseldi.
Alıntı:
atkhosting Nickli Uyeden Alıntı

2. Calışma rapor alındı.
1. Calışmada istenen sonuca ulaşıldı kelimler google 'da 2. sıraya yerleşti.
Teşekkurler.
Alıntı:
Cankalemi Nickli Uyeden Alıntı

Calışma
yapmadan once 67'inci sıradayken daha
şimdiden 26.nci sıraya yerleşmiş durumda, mukemmel iş diye buna denir

Betrayal uygun fiyata kaliteli hizmet diye buna denir, teşekkurler.
Alıntı:
boraege Nickli Uyeden Alıntı

iki sitem icin calışma yapmıştım. Etkisini hemen gosterdi. Birinicisi 61. sıradan 28 sıraya, İkincisi ise 25. sıradan 11. sıraya kadar geldi. Bu calışmaya bu kadar etki icin teşekkurler...
Alıntı:
Videoreklam Nickli Uyeden Alıntı

Harika bir arkadaşım işini tum durustluğuyle yapmakta ayrıca cok anlayışlı ve alakalı.
İlk sayfa 8.ci sıradan 4.cu sıraya yukselme soz konusu tekrar teşekkurler
Alıntı:
zaptak Nickli Uyeden Alıntı

Daha calışmalarımız bitmedi ama etkisini gormeye başladık, 2. Sayfanın 6. sırasından birinci sayfaynın 9. sırasına yukseldik. Calışma başlayalı 3 gun oldu.
Alıntı:
LosT1983 Nickli Uyeden Alıntı

Rapor teslim alındı. Forum sitem veritabanı hatası yuzunden cuma, cumartesi ve pazar gunleri kapalı kalmıştı.Pazartesi sabahı forum sitemi aktif ettim.Site 2 gundur gercek anlamda aktif.2 gundur hic beklemediğim kadar ziyaretci geliyor siteme.Betrayal_13'e cok teşekkur ediyorum boyle bir hizmet verdiği icin bizlere

Alıntı:
izlemesitesi Nickli Uyeden Alıntı

Rapor teslim alındı. Guvenilir ve hızlı arkadaş . Sitem 2 gun icinde 41. sıradan 26. sıraya yukseldi bu kadar hızlı etki beklemiyordum . Bu seo calışmasını kesinlikle yaptırmalısınız . İnşallah bir daha calışacağız arkadaşla. Teşekkurler.
Alıntı:
legendking15 Nickli Uyeden Alıntı

Calısmam bitti duzde 10 gun icerisinde belli olur demişti ama 2. Gunden kendini belli etti .istedigim kelimeden 3. Sıraya yerleştim bu fiyatta olan islemden hic beklemiyordum boyle basarı

teşekkurler yeni bir kampanya bekliyorum

Alıntı:
rabii Nickli Uyeden Alıntı

calışma super,işin ehli bi arkadaş calışmanın ilk gunu hitt artışı %100 oldu teşekkur ederim
Alıntı:
Direj Nickli Uyeden Alıntı

Rapor Teslim Alındı Gercekten Kardeşim Guzel Bir Calışma Yapmış Eline ve Gozlerine Sağlık Bu Calışmayı İsteyen Arkadaslara Tavsiyem Bu kardeşimizle Calışmasıdır, Ben Kendi Adıma Sonsuz Teşekkurlerimi Sunarım Saygılar Allah Kolaylık Versin.
Alıntı:
HeReTiC Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşa belki 50 tane iş vermişimdir hepsininde raporlarını aldım + odemelerini bile işi yaptıktan 10-15 gun sonra verdiğim zamanlar oldu,
gercekten işini duzgun yapan bir arkadaşımız.
hafta sonu 10 adet iş daha verilecektir.
Alıntı:
kanas271 Nickli Uyeden Alıntı

rapor alındı etkisi gorulmeye başlandı arkadaşlar tavsiye ederim 2 arkadaş yaptırdık ikimizde etkisini gorduk
Alıntı:
Umutbey Nickli Uyeden Alıntı

Cok teşekkur ederim arkadaş gercekten cok uğraşmış. Yaptığı iş aldığı paradan daha cok.. Helal olsun.. Umarım tekrar calışırız.. Faydasını daha bugunden gordum calışma da daha bugun bitti ama 4 gunluk bir calışmadan sonra Alexa da sıralamam 71binden 51bine duştu ilerleyen gunlerde daha cok faydası olacağına eminim..
Hocam hatta yeri gelmişken soruyum başka ne gibi calışmalar yapıyorsunuz?
Alıntı:
Demirkan Nickli Uyeden Alıntı

Seo Paketi 4.Kez Yaptırılıyor , Hangi siteme yaptırsam Kesin Artış Gozledim
Seo Betrayal_13 Ten Sorulur : )
Alıntı:

kardesımın ellerıne saglık dıyorum 18 gunluk sıtem calısma yapıldıkdan sonra ıstedıgım kelımelerde super yerlere geldı hemde cok buyuk rekabet ortamı olan kelımelerde yukselmeı sagladı suana kadar 4 calısma yaptık 5 cı ıcınde sıparıs verdım kendısıne
Alıntı:
atakan3444 Nickli Uyeden Alıntı

rapor alındı arkadaşlar guzel calışma olmuş 3 adet kelime verdim film ile alakalı hepsi kat kat ustlere cıktı eline sağlık hocam
Alıntı:

Daha once 2 sitem icin calışma yaptım.. Kısa surede etki olduğundan bu kez 5 site icin anlaştık Odeme yapıldı raporlar bekleniyor. İnş yine etki sağlanır.
Alıntı:
sicakmsn Nickli Uyeden Alıntı

calışmanın sonuclarını bugunden gormeye başladım kelimelerimde 20 sıra uste cıktım bile tşkler recep ii calışmalar
Alıntı:
Kaanatak Nickli Uyeden Alıntı

1 Adet daha Gold paket satın alınmıştır.Surekli calışma gercekleştiriyoruz ve bu paketlere bu fiyatlar mukemmel etkili..
Alıntı:
ErzurumPark Nickli Uyeden Alıntı

Rapor teslim alındı.Gercekten guzel calışma.Ayrıca paket iceriğine gore daha fazla calışma yaptığınız icin teşekkur ederim.
Alıntı:
Oguz11 Nickli Uyeden Alıntı

daha onceden bir sitem icin calışma yaptrmıştım cok memnun kaldım diğer bi sitem icin calışma yaptıracağım sanalpazar linki pm lutfen
Alıntı:
Ayz3T Nickli Uyeden Alıntı

bir adet alınmıştı onceden faydasını gordum. bir adet daha alıyorum. calışmaya başladı arkadaş. teşekkurler
Alıntı:
skypuncher Nickli Uyeden Alıntı

Rapor'u teslim aldım, detaylı ve ozenli bir şekilde hazırlanmış.. Kaliteli hizmet teşekkur ederim.
Alıntı:
Bluewater Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaş işini buyuk bir titizlik ile yapıyor. Rapor geldi ve oldukca memnun kaldım, İyi calışmalar.
Alıntı:
qoxu Nickli Uyeden Alıntı

rapor alındı kaliteli iş cıkardı. yeni sipariş vermeyi duşunuyorum
Alıntı:
skypuncher Nickli Uyeden Alıntı

Harika iş cıkarmış, Raporlar ozenle hazırlanmış. Yeni siteler icin pm atıyorum.
Teşekkur ederim.
Alıntı:
FeNoMeN_ Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşa daha oncede calışma yaptırıp sitelerimde faydasını gormuştum.Şimdide 2 adet Gold calışması icin sipariş verilmiştir.
Alıntı:
FeNoMeN_ Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaşa yaptırmış olduğum calışma cok verimli oldu,sitem şu an ilk sayfada cıkıyor kendisine teşekkur ediyorum.
Alıntı:

Seo Paketi 4.Kez Yaptırılıyor , Hangi siteme yaptırsam Kesin Artış Gozledim
Seo Betrayal_13 Ten Sorulur : )
Alıntı:

Seo Calışmasıyla Sitelerimle kelime bazlı kesin Yukselme oldu Arkadas işini iyi yapıyor.
Alıntı:
kenansagiroglu Nickli Uyeden Alıntı

Arkadaş konuya hakim, bilgili, tecrubeli herkes gonul rahatlığı ile calışabilir ve beklentilerine değecek başarıyı gorebilir. Tavsiyemdir.
Alıntı:

arkadaş ile ilk olarak 2 site sonrasında ise 5 site ile ilgili calışma yaptım. Hepsinde de istediğim kelimelerde başarıyı yakaladım. Ellerine sağlık. calışmalarının devamını dilerim...
Alıntı:
Oguz11 Nickli Uyeden Alıntı

Rapor alındı gayet guzel bir calışma ve detaylı rapor teşekkurler iyi calışmalar
Alıntı:
Cankalemi Nickli Uyeden Alıntı

Rapor alındı, guzel iş cıkarılmış. Ayrıca fazla yapılan iş icin teşekkurler

Uygun fiyatta iyi calışma herkese tavsiye ederim.
Alıntı:
Kage Nickli Uyeden Alıntı

Rapor elime ulaştı arkadaşa teşekkur ederim. En ufak sorularımı bile yanıtladı gonul rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz.
Alıntı:

Arkadaşla bir site icin daha calışma yapıldı, aynı titizlik aynı kalite.
Kendisine cok teşekkur ederim.
Alıntı:
webledik Nickli Uyeden Alıntı

Rapor teslim alındı,ilgili ve işini iyi yapan bir arkadaşımız.İki hafta icinde kelime bazında da hızlı bir yukselme oldu.
Alıntı:
biliyom Nickli Uyeden Alıntı

Hızlı rapor gonderili calışma cok başarılı Teşekkurler
Alıntı:

ayrıntılı olarak rapor alınmıştır itinalı iş yapmayı standart hale getirdiği icin Betrayala ayrıca teşekkurler.
Alıntı:
kontrakurt Nickli Uyeden Alıntı

1 site icin calıma yaptırdım rapor elime sorunsuz ulaştı hızlı ve ve işini fazlasıyla yapan bi arkadaşımz teşekkur ediyorum
Alıntı:
BySiriUS Nickli Uyeden Alıntı

raporlar elime ulaştı cok kaliteli bir calışma olmuş. tekrar calışmak uzere inş.
Alıntı:
AJaNSULuS Nickli Uyeden Alıntı

Uygun Fiyat , Temiz İşcilik, Hızlı Teslimat,
Bi paket aldım herkeze tavsiye ederim bayramdan sonra 10-15 paket daha alıcam cok teşekkur ederim
Alıntı:

rapor alınmıştır her zamanki gibi itinalı iş.
Alıntı:
sinan06 Nickli Uyeden Alıntı

teşekkurler paketin fazlası var eksiği yok kolay gelsin tekrar calışmak dilegi ile...
Alıntı:

Rapor teslim alındı, arkadaş titiz calışma yapmış. Cok teşekkur ederim kendisine.
Alıntı:
Sonsuzsiyah Nickli Uyeden Alıntı

1 adet sitem icin calışma yaptırdım zamanında rapor teslimi oldu ilgili bir arkadaş , Hayırlı satışlar dilerim.