Not : Fiyat konusunda pazarlık yapmıyorum.Lutfen diğer backlink paketleri ile karıştırmayınız.Paketin tamamlanması 4gun surecektir. absheLL Yazılım Ping servisi normalde zaten aylık 100TL dir.Bu pakette tamamen ucretsizdir.Gelişi guzel bir paket değildir.Backlink cok yararlı olmasına rağmen cok zararlıda bir iştir. http://www.abshellyazilim.com/google-seo-danismanligi.asp burda 18+ referansları vermedik.

Bu backlink paketi cok ozel bir backlink calışmasıyla hazırlanıyor.Paket icinde birden fazla backlink şekli kullanılarak sitenizi daha hızlı yukselmesi hedefleniyor.Ozellikle calışmaların getirisi cok daha fazla olup 3 ayda bir bu tekniği kullanmak sitenizi bilinir siteler arasına sokmakta.

Paket iceriğinde

280 Adet PR4 siteden link cıkışı. 20-30 arası uniqe size ozel Article sitesinden tanıtım yazısı. İlk cıkışlı 20-30 arası web 2.0 blog konusu. 150 Toplist 450 Profil backlink Tum backlinkler pinglenir. Pengen ve panda uyumlu 1 ay ucretsiz abshell yazılım ping servisi 4 gunde full teslimat , backlinkleriniz adım adım yerleştirilir.

Paket : 400TL dir.

Odeme yolları Paypall , İşbankası , Garantibankası

İletişim : [email protected]