Oncelikle bu calışmalar size ne sağlayacak bunu acıklayayım.

- Sitenizin index hızı yukselecek
- Trustrank ve pagerank değerleriniz yukselecek
- Alexa değeriniz yukselecek

Bu calışmalardan sonra sitenizin guncelliğini korumaya devam ederseniz, inanın ki siteleriniz cok cok iyi yerlere gelir. Ama soz konusu arama motorları olunca hic bir şey icinde soz verilemez.

Ayrıca hangi hizmeti satın alırsanız alın, tum linkler pinglenecektir.

FORUM BACKLİNK HİZMETİ​

-- Bu hizmette 150 tanesi PR1-PR5 olmak uzere yaklaşık 600 foruma mesaj şeklinde linkiniz eklenir. Yani profil backlink ya da imzalara link eklenmiyor. Direk konuya mesaj olarak ekleniyor linkleriniz ve txt halinde rapor sunuyorum.

-- Her siteniz icin 10 adet kelime verebilirsiniz ve bu 600 adet forumdan da tek kelime uzerine link almamış olursunuz. Boylece filtreye girme ihtimalinizde duşecektir.

-- Bu hizmetin bedeli sadece 7TL (onceki konuma gore fiyat duşurdum, herkes yararlansın istedim) - Paypal icin 5$

VİDEO BACKLİNK HİZMETİ​

-- Bu hizmet ile aşağıdaki paketlerdeki video sayısı kadar sizin adınıza actığım gmail hesabı ile youtube'a video yukluyorum. Acılan Gmail hesapları iş sonunda size teslim edilecektir.

-- Yukleyeceğim videolar genellikle komik icerikte olmakla birlikte, cok izlenen ve aranan videolar. Yani izlenmesi muhtemel videoları yukleyeceğim.

-- Her video altına 3-5 etiket ve 1 cumle acıklama girilir. Yani acıklama kısmına direk link girişi yapılmaz.

1. PAKET
- 10 video backlink
- 1 gunde teslim
- 5 TL / 3$ paypal

2. PAKET
- 15 video backlink
- 1 gunde teslim
- 10 TL / 7$ paypal

3. PAKET
- 20 video backlink
- 1 gunde teslim
- 15 TL / 10$ paypal

Odeme kanalları: Paypal, iş bankası, garanti bankası, finansbank, misli.com uzerinden odeme alabilirim. Paypal fiyatlarını $ cinsinden belirttim konuda.

Konu altından almak istediğiniz paketi belirtirseniz ben size ozel mesaj ile ulaşabilirim. Ya da siz bana direk ozel mesaj ile ulaşabilirsiniz.