Arkadaşlar konunun ne olduğunu hemen hemen herkes biliyordur.Tamamı turkce olan forumlardan tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.Aynı zamanda tanıtım yazılarının bir an once index alabilmesi icin belli bir sistem dahilinde pingliyoruz.İşlem sonunda size raporluyoruz.Kalıcı backlink sahibi oluyorsunuz.
Forumların Ozellikleri
Tamamı birbirinden farklı siteler.
Farklı IP bloglarında barınan siteler.
Tamamı tanıtımlara Musade Eden Siteler.
Yazı icinden backlink alma imkanı.
Faydası Nedir Bu İşin
Sitenize tanıtım yazısından backlink aldığınız icin kaliteli backlink donuşu sağlar.
Sectiğiniz kelimelerden link alarak arama motorlarında yukselme sağlayabilirsiniz.
Tanıtım yazılarınız eklendikten sonra forum kullanıcıları tarafından gorulmekte ve sitenize hit gelmektedir.
25 Tanıtım Yazısı Ekleme: Backlink copluğune donmemiş hemen hemen her siteyi kabul ederiz
50 Tanıtım Yazısı Ekleme: Kaliteli bir site olmalı.Pr Alexa gibi değerler tarafımızdan cok onemli gorulmemekte.
75 Tanıtım Yazısı Ekleme: Yine pr değeri vs gibi değerlere bakmamakla birlikte gercek anlamda değerli siteler icin bu calışmayı yapıyoruz.
Onemli: Hemen hemen herkes yararlansın diye bu şekilde sınıflara ayırdık.İsterseniz değerli sitenizden 1 adet tanıtım yazısı verir değerli bir projeniz icin calışma yaptırırsınız.
İsterseniz cok fazla kullanmadığınız bir siteden 1 adet tanıtım yazısı verir ve daha onemli bir siteniz icin kucuk bir calışma yaptırırsınız.
Bizim size vereceğimiz tanıtım yazısı 'Bolge tanıtımı' yapan bir siteyi konu alacaktır ve icerisinde 2 yada 3 link olacaktır.
Son olarak o.m atacak herkes buradan o.m attığını belirtsin sıraya gore devam edeceğiz.
75 Adet Forum Tanıtım/ BEDAVA (Makale Karşılığı) İş sonrası ra
Sosyal Backlink Alımı ve Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Sosyal Backlink Alımı ve Satışı
- 75 Adet Forum Tanıtım/ BEDAVA (Makale Karşılığı) İş sonrası ra