4000 Wiki Siteye Makalenizi Gonderiyorum: - 100 Civarı Edu ve Gov Site Bulunuyor icerisinde - Tamamen Farklı Domain Tamamen Farklı İP Ayrıca 100 Grup Edu Wikilere Gonderim Yapıyorum. 150 Z Defteride Hediye(Z Defterlerinin icerisinde Gov.tr,Edu.tr,Bel.tr,K12.tr Gibi Siteler Mevcut) Bunların Yanında isteyene 50-100 Arası Prli Bloglara Yorum Link Gonderiyorum. Sadece 10TL
Dilerseniz 4000 Media Wiki Yerine Ozel Olarak Ayırdığım Pr1 'den Pr8' e Kadar Pr8 de dahil 1300 Siteye Gonderim Yapabilirim.
4000 Adet Wiki Siteye Makalenizi Gonderiyorum.
4000 Adet Wiki Sitelerin icerisinde 100 Edu ve Gov Site Bulunmaktadır. Diğer Siteler Com, Net , Org vs.. Uzantılı Genelde Yuksek Pageranklı Sitelerdir...
Bu Hizmetten Yararlanmanız icin Gerekenler.
1 - Ozgun Bir Makale Hazırlamanız ve Bu Makalenizi bana Pm veya Msn Yoluyla Gondermeniz.
2 - Makalenin icerisinde Gececek Linkleri isterseniz Kendiniz Şu Şekilde Oluşturabilirsiniz: [Siteadresi Acıklama]
istersenizde Site Adresinizi ve Acıklamanızı Bana Gonderebilirsiniz Ben Duzenlerim.
Ucret: 10TL Kısa Bir Sure
Odeme: Misli - Akbank - Paypal
iş Sonu Odeme Yapabilirsiniz...
En Gec 24 Saat icerisinde iş Teslimi Yapılır.
Bu Hizmet icin Yaptıklarımız: Her Siteye Uyelik Acılır ve Makaleniz Gonderilir. Detaylı Rapor Alınır ve Rapor Size Gonderilir...
Msn iletişim: [email protected]
İşte Pr'li Wiki Sitelerden Bazılarının Pr Değerleri
Ekli dosyayı goruntule 4370
Ornek Site icin Konu icerisinden Pm isteyiniz...
Daha Once Calıştığım Arkadaşların Bu Forum ve Diğer Forumlardan Mesajları:
-CsAdasi
Calışma yaptırıldı .. gercekten cok ilgili bir arkadaş .. Tavsiye ederim herkese..
@adiqe
Arkadaşı yoğun işlerimden dolayı 2 gun beklettikten sonra parasını işten once gonderdim ve ardından makaleyi yazıp mailine gonderdim. Belirttiği sure icinde calışmayı tamamlayıp mail adresime rapor gondermiş. ben de 1000 linki tek tek kontrol edemem ama en kazık yerlerden, edu sitelerden ve bi alttan, bi ustten, bi sağdan, bi soldan yandan yandan kontrol ettim ve hepsi girilmiş, sorunsuz bir iş
Kendisine referans olarak kefil oluyor ve başarılar diliyorum.
@sunchild06
2 site icin calışma yapıldı ilgili ve guvenilir arkadaş emeğine sağlık
-sarkos
Rapor alındı arkadaş başarılı bir calışma sergiledi temiz bir rapor sundu teşekkurler
-karasuvari
raporu kısa surede teslim etti titiz bir arkadaş
@hedef raf
hedefraf olarak raf sistemleri,raf,celik raf kelimelerinde googlede ilk sayfada ilk 5 e gırmıstır.emegı gecen herkese tesekkur ederım.
@blade34
teş. ederim hızlı calışma yapıldı guvenılır arkadas..
4000 Media Wiki + 100 Grup Edu + 150 Z Defteri + 50 Pr'li Bloga Yorum
Sosyal Backlink Alımı ve Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Sosyal Backlink Alımı ve Satışı
- 4000 Media Wiki + 100 Grup Edu + 150 Z Defteri + 50 Pr'li Bloga Yorum