Doldurulması zorunlu alanlar
Demo adresi: www.memp3.org/uyeler/uyegiris.asp (admin admin)
İstenen minimum fiyat: 120 YTL
Kategori, yazılımın iceriği nedir: Youtubeden otomatik olarak tekli veya coklu video cekimi yapan script
Lisans bilgileri: asp ile yazdım ve tamamen bana aittir başka hicbiryerde kesinlikle ve kesinlikle yoktur.
Lisans sonlanma zamanı: lisansı tamamen bana aittir
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Hayır yok
Kac kişiye satılacak : 5 kişiye satacağım
Satıcının eklemek istediği notlar:
dediğim gibi bu kod ve database mantığı tamamen bana ait başka hic bir yerde kesinlikle bulamazsınız.
eklediği databasenin fieldleri şu şekilde
http://img184.imageshack.us/img184/2585/untitled1cu9.gif
isterseniz manuel isterseniz otomatik olarak youtubeden videoları ceker ve fieldlerini gosterdiğim databaseye kaydeder.
veya localhostta istediğiniz kadar databaseyi cekersiniz ve sitede calışan orjinal databaseyi indirip değişiklik yapmadan . yazdığım arayuz sayesinde iki databaseyi birleştirrsiniz.
ayrıntılı bilgi icin verdiğim linkteki yonetim modulune giriniz. gerekli yerlerde gerekli acıklamaları yaptım zaten dahada ayrıntılı bilgi isteyen olursa pm ile ulaşabilir.
Doldurulması zorunlu alanlar
Demo adresi: www.wideocu.com
İstenen minimum fiyat: 50 YTL
Kategori, yazılımın iceriği nedir: Video Sitesi
Lisans bilgileri: asp ile yazdım ve tamamen bana aittir başka hicbiryerde kesinlikle ve kesinlikle yoktur.
Lisans sonlanma zamanı: lisansı tamamen bana aittir
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Hayır yok
Kac kişiye satılacak : 10 kişiye satacağım
Satıcının eklemek istediği notlar:
ustte belirttiğim scriptle cektiğim videolar mevcuttur. şu anda sadece iki kategoride 15.000 den fazla video var fakat ilgilenemediğimden dolayı artık uğraşmıyorum.kendi databasemle uyumludur.
full seo uyumludur. her videoya ozel keyword hazırlama seceneği sayesinde googlede indexlenen sayfalardan daha cok hit alırsınız.
en cok izlenen
en son eklenen
en cok puan alanlar
vitrin
kategoriler
arama
gibi ana menuleri var
yonetim modulunden toplist linki ekleme ve silme var bunu birinci satıştaki linklerdende gorebilirsiniz.
normalde video izleten sitelerde "etkinleştirmek icin uzerine tıklayınız" yazar fakat bu problemide aştım. bunun icin birde js dosyası oluşturup derledim site ile birlikte bu js dosyasıda gelecek ve
flashlarıda kodlara kolayca entegre edecek ve "etkinleştirmek icin uzerine tıklayınız" yazısını gormeden flashlarınızı sitenize ekleyebileceksiniz.
butun sayfalarıda kullanıcıyı sıkmayan "sayfa yukleniyor" ekranı vardır. her sayfada 100 video var buda 100 resimin youtubeden cekilmesi demektir. bunun icin kullanıcyı sıkmadan hoş bir
arayuzle "sayfa yukleniyor" ekranı hazırladım.
bu scripti alan arkadaşlara icinde yaklaşık 16.000 adet video olan ustteki alanlara sahp videoyuda vereceğim.(wideocu.com daki video databasesi)
tasarımı beğenmedim kendim yapcam diyen arkadaşlar icinde kolaylık var /sablon dizininin icinde enust.asp ve enalt.asp adında iki dosya var sadece bunlar değiştirildiğinde sitenin butun tasarımı değişmiş oluyor.
acele etmenizde fayda var dediğim gibi otomatik cekme kodunu sadece 5 kişiye satacağım siteyi ise 10 kişiye satacağım......
saygılar. ve ozel site istekleriniz olursa beklerim...
Şok Youtubeden otomatik video ceken script
Script Satışı0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Script Satışı
- Şok Youtubeden otomatik video ceken script