Alt kısımda acıkladıgım kriterlere uygun tum blog ve sitelerden tanıtım yazısı alınacaktır.
Tum blog ve sitelerde istedigim kriter Trustrank değerinin en az 2 olmasıdır.

Tanıtım yazısında uygulanması gerekenler
Tanıtım yazıları benım tarafımdan yazılacak,
En az 200 kelime
W.arez veya a.dult sitelere link cıkanların yanı sıra Ucretsiz bloglar, video, w.arez, a.dult ve forum siteleri kesinlikle kabul edilmeyecek,
Tanıtım yazısı yazmak icin acılmış spam iceriklerin bol oldugu bloglar ve siteler kabul edilmeyecek.
Yazmış oldugum tanıtım yazısında 3 link ve birde imaj bulunması gerekmektedir.
Tanıtım yazılarının site ve bloglarda surekli kalması ve hic bir şekilde linkleri ile oynanmaması gerekmektedir

Dip not:
Yukarıda belirtmiş oldugum kriterlere blog ve siteler uymak zorundadır. Linklerle oynama yapılması durumunda olumsuz trade verilerek forumda olumsuz davranıp iş disiplinine uymadıkları icin uye isimleri acıklanacaktır.
Birden cok blog ve site ile tanıtım yazısı yayınlayacak olan arkadaşlar icin ıp adresleri kontrol edilecektir ve aynı ıp adresı ıle katılanlar uygun gorulmeyecektir.
Aynı ıp ile katılabilmeniz icin her blogunuzda tanıtım yazınızın birbirinden farklı ve ozgun olması gerekmektedir

Şartları kabul eden ve uygun olan arkadaşlar site ve bloglarını gondermeleri yeterli olucaktır.
Kabul edilen ve tanıtım yazılarını yayınlayan blog ve site sahiplerinin odemeleri banka yolu ve paypal secenekleri ile kendilerine gonderielecektir

Blog ve site seceneklerine gore fiyat aralıgı

Trustrank Degeri 3: 2 TL
Trustrank Degeri 4: 2.50 TL
Trustrank Degeri 5: 3 TL
Trustrank Degeri 6: 5 TL
Trustrank Degeri 7: 10 TL
Trustrank Degeri 8: 15 TL

Not: Tanıtım yazısı alımında herhangi bir sınır yoktur ve devamlı alınacaktır, Yanlızca belirtmiş oldugum kriterlere uygun blog ve siteleriniz ile katılınız.
İletişim: [email protected] (msn)