İş Alımı: KAPALI

Hizmet Detayları
Sectiğiniz paketi sayıya gore tanıtım yazılarınız yazılır
1 adet twitter ve 1 adet facebook hesabı acılır ve siteniz yollanır
Turkce yayın yapan paravan bloglar acılır ve tanıtım yazılarınız yayınlanır.
Her paravan blogunuza 50 adet imleme yapılır.
Ana sitenize, pakete gore 200 - 300 - 400 imleme yapılır.
Ana sitenize, pakete gore 100 - 200 - 300 dizine başvuru yapılır.
Ana sitenize, pakete gore 10 - 20 - 30 RSS dizinine kayıt edilir.
Pakete gore 50 - 75 - 100 forumda tanıtım yazınız yayınlanır.
Pakete gore 50 - 75 - 100 blogspota tanıtım yazınız yayınlanır.
Pakete gore 40 - 80 - 110 wordpress kurulu siteye tanıtım yazınız yayınlanır.
Pakete gore 50 - 100 - 150 Wiki sitesine tanıtım yazınız yayınlanır
Sitenizi 2500 yakın yabancı site analizleri sayfanız oluşturulur.
Yazılarınız; twitter ve facebook hesabıba yollanır. (Ana siteniz, forum tanıtım, Blogspot, wordpres blog ve wiki siteleri linkleri)
Calışma sonunda butun linkleriniz Pinglenir, hesaplar devredilir.
Toplamda
Paket1 icin; 300 Sosyal İmleme, 100 Dizin Gonderimi, 10 RSS Kayıt, 50 Forum Tanıtım, 50 Blogspot Tanıtımı, 40 Wordpress Tanıtım, 50 Wiki Tanıtım ve/de Butun Linklerin Paylaşıldığı Twitter ve Facebook Hesabı Alacaksınız
Paket2 icin; 400 Sosyal İmleme, 200 Dizin Gonderimi, 20 RSS Kayıt, 75 Forum Tanıtım, 75 Blogspot Tanıtımı, 80 Wordpress Tanıtım, 75 Wiki Tanıtım ve/de Butun Linklerin Paylaşıldığı Twitter ve Facebook Hesabı Alacaksınız
Paket3 icin; 550 Sosyal İmleme, 300 Dizin Gonderimi, 30 RSS Kayıt, 100 Forum Tanıtım, 100 Blogspot Tanıtımı, 110 Wordpress Tanıtım, 150 Wiki Tanıtım ve/de Butun Linklerin Paylaşıldığı Twitter ve Facebook Hesabı Alacaksınız
Neden Biz?
- Yaptığımız şeyler tamamen Google Seo algoritması ile %100 uyumlu
- Calışmalarımızı bir gunde tamamlayıp muşterilerimizi Google'den ceza almalarına yol acacak şeyler yapmıyoruz
- Calışmalarımızda sadece sitenizin gereksinimlerini baz alıp calışmalarımızı gercekleştiriyoruz
- Calışmalarımızda sitenizin backlink ceşitliliğini artırıp hedef kelimenizde emin adımlarla yukselmenizi sağlıyoruz
- Yaptığımız calışmalar kısa sureli değil uzun vadede kalıcıdır
- Binlerce backlinki direk anasayfanıza verip ceza yemenizi sağlamıyoruz, paravan siteler kullanıp doğal backlink oluşturuyoruz.
- Calışmamız bittiği halde her turlu sorularınızı cevaplayıp sitenizden %100 verim almanızı sağlıyoruz
- Calışmalarımızda yıllarından beri edindiğimiz tecrubelerden yararlanıyoruz
- ve daha sayamadığımız bir cok hizmet verip sizin icin en iyisini hedefliyoruz.
Odeme Şekilleri: Turkiye İş Bankası & Turkiye Ziraat Bankası & Garanti Bankası & Şans Oyunları
İletişim: [email protected] - Ozel Mesaj
Bu paketler ekip calışması halinde sizlere sunulacaktır. Bizler EnkaZ ve caliente olarak buyuk bir titizlikle sizlere en guzel secenekleri sunmak icin calışmalara hazırız..