İyi gunler arkadaşlar;

+Siteniz ile alakadar 5 adet paravan blog acılması işlemi (Hepsi farklı siteler uzerinden acılacaktır. wordpress, blogspot...)

+Ardından 5 adet farklı makale yazılacaktır. Belirli bir kombinasyon sınırları dahilinde sitelere gunde 1 tane olmak kaydıyla eklenecektir.

+Paravan bloglar info aldıktan sonra makaleler icerisinde linklerin konulması

+Bu "MAKALELERİN" her birinin teker teker imlenmesi

+Yine bu makalelerin paravan bloglar kaynak gosterilerek pr5 - pr6 -pr7 toplam 10 tane makale dizinine eklenmesi ve bunlarında imlenmesi.

+Sizin belirleyeceğiniz surenin ardından her paravan bloga 30'ar tane blog backlink calışmasının yapılması

+Makalelerin 10 forumda tanıtılması / eklenmesi (Forumlar icin 5 ayrı makale yazılacaktır / toplam 10 makale)

+50 tane ziyaretci defterine ekleme işlemi

+Calışma yapılan sitenin 50 alt sayfası icin bookmark

+1k oto onaylı blog listesi hediye.

Fiyat: 75 TL

Calışmalar normal şartlarda 3 gun icerisinde tamamlanmaktadır ancak isteğe bağlı olarak calışma suresi uzatılabilir.
Ana sayfanıza blog ya da profil link kasmayacağım. Yaptığım calışmanın kendi icerisinde celişmesini istemiyorum. Aman arkadaşım 3 k blog backlinkten ne olur? gibi soruların yanıtını bu zamana kadar bir cok kişi verdi.
Tabi ki kullanılması gereken yerler ama ben kendi calışmama bunu dahil etmiyorum.
Forumda yeni aktif olmaya başladığım icin henuz referansım yok. Yeteri kadar referans edinene ucreti iş tesliminde alacağım.

Not: paravan blogların sayısı / makale sayısı isteğe bağlı olarak artırılabilir.
Not 2: İşlemlerin hepsi manuel olarak yapılacaktır. Bunun cok daha sağlıklı sonuclar doğurduğu kanaatindeyim.

Herkese iyi calışmalar dilerim.