Senden bir adet siteni tanıtan makale alıyorum, bu makaleyi derlediğim wiki sitelerine senin adına sıfırdan uyelik acıp ekliyorum. Makale istediğin uzunlukta olabilir, istersen sadece site adresi ve anahtar kelimelerinizi de ekleyebilirim. İşlemi tamamen elle yaptığım icin eklenmeme/atlama gibi bir durum soz konusu olmuyor haliyle. Tanıtım makalen yoksa site adresinizi verdiğin takdirde, cuzî bir miktar karşılığında tanıtım makaleni de ben yazabilirim. İş sonunda raporu tarafınıza gonderip ping attığımı da belirteyim tabii.
LİNKLERİM SİLİNMESİN ?

Olağanustu hicbir durum harici linkleriniz silinmez, rahat olabilirsin. (sitenin kapanması, heklenmesi vs.)
CALIŞMAYI NE KADAR SUREDE TAMAMLIYORSUN?

24 saat icinde calışmanı tamamlıyorum. İş durumuna gore de değişebilir, boyle bir durumda bunu tarafına belirtirim ve işlemler belirttiğim tarihten sonraya kalırsa calışmanı UCRETSİZ tamamlarım. Ben birden 100 tane backlink almak istemiyorum, bunu zamana yayalım dersen bu şekilde de calışabilirim. Calışmayı istediğin sureye yayabilirim.
BU HİZMET BİZE KAC LİRA ?

Sen yabancı değilsin, sana 35 liraya yaparım. 3 taneden fazla site icin calışma yaptırırsan bi guzellik daha yaparız.
HEMEN ALIYORUM, ODEMEYİ NASIL YAPAYIM ?

Paypal kabul etmiyorum. Onun dışında kuveyt turk ve misli.com hesabıma ucreti gonderebilirsin.