http://www.koyukirmizi.gen.tr - Ucretsiz Makale Sitesi
Tum site sahiplerinin bildiği gibi SEO web sitelerimiz icin ve sitelerimizin kitlelere ulaşımı icin buyuk onem arz ediyor. Bunun icin optimizasyonu en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Tanıtım yazısı, sitelerin arama motorlarında daha fazla indexlenmesi ve hedef kelimelerinde daha ust sıralara cıkabilmesi icin cok onemli. İşte tam bu noktada koyukirmizi.gen.tr Turk webmasterlara destek oluyor. Makalelerinizi sitemizde ucretsiz bir şekilde yayınlayabilir, yazılarınıza linklerinizi ekleyebilirsiniz. Linkleriniz dofollowdur ve sitemiz yayında olduğu muddetce eklenen yazı ve linkler silinmeyecektir.
SIKCA SORULAN SORULAR
- Makalemi nasıl gonderebilirim?
Oncelikle sitemize kayıt olmalı ve ardından giriş yapmalısınız. Daha sonra sağ kısımda bulunan İcerik Gonder butonuna basarak makalenizi ekleyebilirsiniz.
- Makale iceriğinde bağlantı (link) kullanabilir miyim?
Elbette! Ancak yalnızca 3 (uc) adet bağlantıya izin vermekteyiz. Eklediğiniz makale 3′ten fazla bağlantı icerirse editorlerimiz tarafımızdan duzenlenmektedir.
- Makalemin onaylanması ne kadar surer?
Sitemize eklenen her bir makale editorlerimiz tarafından incelenerek onaylanmaktadır. Onay sureci icerik yoğunluğuna bağlı olarak en gec 3 ila 5 gun surmektedir. Ancak genellikle 24 saat icerisinde onaylanır.
MAKALE EKLEMEK İSTİYORUM
Sitemize kayıt olarak dilediğiniz kadar makale ekleyebilirsiniz. Ancak onay e-postası gereksiz/spam klasorune duşebilmektedir. Kayıt olduktan sonra lutfen bu klasorleri kontrol ediniz.
UYELİKLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM!
Oyleyse sizin icin acmış olduğumuz demo hesaplardan herhangi birini kullanabilirsiniz.
Kullanıcı: demo
Şifre: demo
Kullanıcı: demo1
Şifre: demo1
Kullanıcı: demo2
Şifre: demo2
Ayrıca tanıtım yazılarınızı makale

koyukirmizi.gen.tr adresine gondererek de sitemize ekletebilirsiniz.
Makale eklemeden once Kullanım Koşulları'nı ve Makale Yonergeleri'ni okuyunuz.
Not: Temanın Turkceleştirmesi tam olarak bitmemiştir. İlerleyen gunlerde tamamlanacaktır.