Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Sizler icin hazırlamış olduğumuz tanıtım yazısı paketlerinden bahsetmek istiyorum.
Sizler icin 3 Tanıtım Yazısı Paketi Hazırladık.
1. Paket
30 Sitede Tanıtım Yazısı Yayınlama = 90 TL
2. Paket
60 Sitede Tanıtım Yazısı Yayınlama = 150 TL
3.Paket
100 Sitede Tanıtım Yazısı Yayınlama = 200 TL
*Siteler farklı iplerdedir. 1 ip en fazla 2 site barındırıyor
Not: Her 10 site icin 1 tanıtım yazısı verilmelidir. Bu hem sizin siteniz acısında hem de tanıtım yazılarının yayınlandığı siteler acısından daha fazla verim alabilmeniz icin daha sağlıklı olacaktır. Her makale 3 link(linklendirilmiş kelime obekleri]1 resim icerebilir.
*Peki bu siteler tanıtım yazısı acısından faydalı mı? Getirisi var mı?
*Sorunun cevabı aslında cok basit. Tanıtım yazılarınızın yayınlanacağı siteler guvenilirlik değeri (trustrank) yuksek sitelerdir. Kelime bazlı calışmalarınız icin vazgecilmez bir calışma olacağından şupheniz olmasın.
*Kabul edilmeyen sektorler;
mobilya, ukash, yangın sondurme, hırdavat, +18 siteler
*Mobilya gibi sektorler neden kabul edilmiyor denebilir. Calışma yaptığımız sektorlerden bir ikincisine calışma yapmamamızın sebebi o sektorde sitenize rakip bir site olmamalıdır prensibidir. Yani bizler size rakip olabilecek aynı sektorde bir kişiyle calışmıyoruz.
*Tanıtım yazınızın verileceği sitelerin neler ve ne tur siteler olduğunu oğrenmek icin pm atabilirsiniz.
*Calışmalarımız 5-7 gun arasında teslim edilir.
*1 gunde calışması yapılması siteleriniz acısından kazanc değil tam aksine zarar getirecektir.
*Calışma yapacağımız sitenizin sektorunu pm atarsanız sevinirim.
İletişim : pm atınız.
Tel : 0506 338 0469
E-mail/MSN : mustiraper@hotmail.com
Odeme Yontemleri : Misli - Nesine - İş Bankası
Ucuz Toplu Tanıtım Yazısı Satışı Bu Konuda!
Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı
- Ucuz Toplu Tanıtım Yazısı Satışı Bu Konuda!