Samsung i8150 Galaxy W Cep telefonunu bu gun aldım. İlk incelemelerimi sizlerle paylaşmak istedim.
Telefon tasarım olarak zarif bir goruntu veriyor. 2 rengi bulunmakta zaten beyaz ve siyah kirlenmemesi icin siyah rengi sectim
Genel incelemelerimde oyle gozle gorulur bir yavaşlık gormedim. Hız konusunda başarılı diyebiliriz. 1400 mhz lik bir işlemciye sahip.
Genel olarak donanım yapısına baktığımızda
Donanım Bilgisi:
1.7 GB hdd ye , 512 MB RAM, 2 GB ROM sahiptir.
Android 2.3.6 ile geldi
Şarj konusunda ilk gozume carpan şarjı az kaldığı takdirde kendini tasarruf moduna alabilmesi. Orneğin %50 şarju az kaldığında tasarruf moduna gecerek gereksiz olan uygulamaları ve ekran parlaklığını azaltarak şarj suresini uzatıyor. Bunu sizde ayarlayabiliyorsunuz. Şarj suresi %10 a duştuğunde fotoğraf cekmek istediğimde şarjın az kaldığını uyarısını verip fotoğraf cektirmedi.
Telefonun ekranı cok cabuk kirleniyor bu yuzden ekran koruyucu almanızı oneririm. Denizli bolgesinde aradım ve bulamadım bulunmama sebebi ise yeni bir urun olması. İnternet uzerinden ekran koruyucu ve delikli file siparişi verdim. Bunları sizde almanızı oneririm.
Uygulamalarda Kies Air cok beğendim. Telefon ile bilgisayar arasına kablo bağlamadan iletişim sağlayabiliyorsunuz. Dosya aktarımı, film izleme, muzik dinleme gibi işlemlerde yapıyor. Bunu calıştırabilmeniz icin bilgisayarınızda java uygulaması yuklu olmalı.
Whatsapp uygulamasını kurmanızı oneririm cok guzel bir mesajlaşma programı.
Radyosu bulunmakta radyoları cekiyor iciniz rahat olsun.
Eski telefon kutularını goren bir insan olarak bunun kutusunu gorduğumde cok şaşırdım ufak bir kutuydu. Bu yuzden sizde şaşırmayın benim gibi
Kutunun icinde Cıkanlar:
Şarj Aleti Kulaklık Garanti Belgeleri Usb Bağlantı kablosu Fiyat: 749 TL
Samsung i8150 Galaxy W İncelemesi
Android & IOS Alışveriş0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Android & IOS Uygulama Geliştirme
- Android & IOS Alışveriş
- Samsung i8150 Galaxy W İncelemesi