Sitenizin Pagerank Değeri: 4
Sitenizin Alexa Değeri: 151k
Sitenizin Gunluk Tekil Hiti: 10k
Sitenizin Yaşı: 3 yıl 10 ay
Sitenizin İceriği: Genel bilgilendirme
Tanıtım Yazısı Fiyatı: 20 TL
Odeme: Garanti, Finans, Misli
Tanıtım yazısı site formatına uygun olmalıdır. Hic kimsenin bilmediği bir siteyi tanıtan yazı kabul edilmez. Ya bilgi verici bir makale ya da populer bir sayfanın tanıtımı şekline olabilir. Yazının bizim tarafımızdan yazmasını tercih ediyorum. Eğer siz yazmak isterseniz bu konuya cok onem veriyorum. Yazı ozgun, bilgi verici ve imla kurallarına uygun olmalıdır. Her yazı kabul edilmez! Biz yazarsak +5 TL ilave edilir. Site adresi ozel mesaj ile verilir. İsterseniz yazı linki 21k organik takipcili twitter ve 8k beğenili facebook sayfasında paylaşılır. Siteye bir cok konu eklendiğinden yazı anasayfada 2 gune yakın kalır. Ama her kategorinin son yazısı anasayfada gorunduğunden bazı kategorilerde bir kac hafta da kalabilir. Kaliteden odun vermemek adına gunde 1 tanıtım yazısından fazla yayınlanmayacaktır. Yazıda en fazla aynı siteye ait 2 link olmalıdır. Yazı sitenin omru boyunca silinmeyecektir. İlk 1 yıl garanti edilir. (link olmediği taktirde) Yasa dışı, qumar, yetişkine ozel vb siteler kabul edilmez.
Surekli bilgisayar başında değilim. Hemen cevap veremeyebilirim.
Satış Pr4, Kaliteli Bilgi Sitesinden Tanıtım Yazısı yayınlama
Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı
- Satış Pr4, Kaliteli Bilgi Sitesinden Tanıtım Yazısı yayınlama