Konu altına eklediğimiz muşteri yorumlarını muhakkak okuyunuz. (Muşteri yorumları R10.Net uzerindeki satış konumuzdan alınmıştır)
Her aldığınız Ekşi Sozluk tanıtımı icin 1 adet Uludağ Sozluk tanıtımı hediye ediyoruz!
Bu hizmetin bedeli yalnızca 15 TL!
Guncel Kampanyalarımız:
2 adet Ekşi Sozluk tanıtımı 25 TL, 4 adet almanız durumunda ise 45 TL!
Kampanyaya Uludağ Sozluk tanıtımları dahildir.
Tanıtım yazılarınız bizim tarafımızdan Ekşi Sozluk formatına uygun şekilde profesyonelce yazılır.
Ekşi Sozluk hakkında bazı detaylar:
* Tek başına tum sozluk tanıtımlarına ve birden fazla site tanıtımına bedeldir.
* Pagerank (PR) değeri 6'dır.
* Alexa Turkiye sıralamasında 20.dir.
* Yazar olabilmek icin 2 yıl ve uzeri bekleme suresi gerekmektedir. Yazarlığının ne kadar değerli olduğu şu haberden gorulebilir.
* Coğu kişinin markalar hakkında ve ticari işlerinde bilgi almak icin kullandığı ilk adrestir.
* 14 yıllık bir sitedir.
Diğer faydaları nelerdir?
* Yuksek kalitede, onemli bir reklama imza atmış olursunuz.
* Arama motorlarında hedef kelimeniz uzerinde yukselmenizi sağlarsınız.
* Backlink almış olursunuz.
* Google'da index hızınız artar.
* Alexa'da sıralamanızın daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlar.
* Yayınlandığı ilk 15 dakika icerisinde siteye +250'ye kadar tekil hit kazandırdığı gozlemlenmiştir.
Kriterler ve Bilgilendirme:
* Odeme sonrası maximum 48 saat icerisinde tanıtım yazınız Ekşi Sozluk'te yerini alır (tanıtımınızın uzun soluklu olabilması icin gerekli bir suredir). Bazı istisnai durumlarda (toplu tanıtımlar gibi) bu sure uzayabilmektedir ve boyle bir durumda tarafınıza bilgi verilir.
* Tanıtımınız sizin isteğiniz uzerine sitenize/markanıza ozel başlık acılarak ya da acılmış bir başlığa entry girilerek yapılır.
* Tanıtımların silinme riski her daim bulunmaktadır. Tanıtımların doğrudan silinmesine karşı yeniden yazma garantisi vermekteyiz. Tanıtımların yapıldığı yazar uyeliklerden birinin banlanması durumunda silinen tanıtımlar kesinlikle bu garanti kapsamında değildir ve ucret iadesi yapılmamaktadır. Boyle bir durumda tanıtımlarınızın yeniden yazılıp yazılmaması tamamen insiyatifimize bağlıdır lakin genellikle yeniden yazmaktayız.
* +18 sitelerin tanıtımlarını kesinlikle kabul etmiyoruz (sozlukte yasak değildir, tamamen insiyatifimizle alakalı bir durum).
Odeme:
Şans Oyunları ve İş Bankası
İletişim:
Ozel Mesaj veya Chiwi[et]Mail.com adresinden iletişim sağlayabilirsiniz.
Muşteri Yorumları:
cengizx' Alıntı:
Aldığım tanıtımların geri donuşu mukkemmel oldu. Daha once de başkalarından Ekşi Sozluk tanıtımı almıştım ama doğru duzgun donuş alamadım ve kısa surede silindi, Chiwi profesyonelliğini hemen belli ediyor. Uzun zaman birlikte calışacağız inşallah.
Genişletmek icin tıkla ...
izlicez' Alıntı:
ilk alanlardanım buyuk ihtimal, yararlandım cok etkili bir calışma oldu fazlası var eksiği yok teşekkur ederim arkadaşa işini bu denli durust yaptığı icin

TOKAsoft' Alıntı:
2 adet tanıtım yazısı aldım, arkadaş gercekten cok guzel yazdı ve daha ilk dakikalardan etkisini gosterdi. Ekşi Sozluk tanıtımı farkını hemen belli ediyor. En kısa zamanda tekrar calışmak uzere.
torch' Alıntı:
Arkadaştan Surekli tanıtım yazısı hizmeti alıyorum son derece memnunum. Hatırı sayılır derecede hitlerde oynama var Chiwi satıyorsa gozunuz kapalı alabilirsiniz arkadaşlar. Teşekkurler.
selimyalcin' Alıntı:
2 sitemin tanıtımını yaptırdım, bir tanesine 20 dakika icinde 105 kişi girdi ekşi sozluk'ten. verdiğim parayı fazlasıyla haketti, aylardır Chiwi ile bircok alanda calışıyorum ve işini bu denli hakkını vererek yapan birbaşkasını gormedim. bol kazanclar dostum.
alierciyas' Alıntı:
Tam istediğim şekilde 3 entry girişi yaptı. İletişimi ve calışması mukemmel diyebilirim. Entry'lerin omur boyu kalması dileğiyle kendisine teşekkur ediyorum

Bu arada yeni bir calışma icin tekrar anlaştık bile.
alobilgi' Alıntı:
Faydası gorulduğu icin 2. sefer alınmıştır tavsiye ederim.
tasarist' Alıntı:
İşini titizlikle yapan guvenilir bir arkadaş, aldığı parayı fazlasıyla hakediyor... Tavsiye ederim...
aerte' Alıntı:
Arkadaş ile calıştım. Gercekten kaliteli ve disiplinli calışıyor. Gerekli noktalara dikkat ediyor ileri ki zamanlarda tekrar calışmayı duşunuyorum
berkayozalit' Alıntı:
İşini Titizlikle Yapan Guvenilir Bir Arkadaş Aldığı Parayı Fazlasıyla Hakediyor..Boyle Arkadaşlar Bulmak Zor Bu Zamanda Kolay Gelsın...
sermerane' Alıntı:
bu kadar kaliteli bir tanıtım yapılacağını duşunmemiştim, cok teşekkur ederim ilginiz icin.
WMCanavari' Alıntı:
2 hafta kadar once 1 adet almıştım, 2 hafta gibi bir surede gozle gorulur değişmeler oldu gibi. teşekkur ediyorum.
Slash' Alıntı:
Kampanyadan yararlanıp 10 adet tanıtım aldım,iyi bir calışma oldu kısmetse Twitter hesap satışlarım icin devamlı calışıcaz

)
salim59' Alıntı:
1 adet tanıtım yazısı aldım. cok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim...
Tekrar teşekkur ederim.
DarkBilisim_' Alıntı:
Merhabalar,
Arkadaş gercekten profesyonel calışıyor mail atmasını istedim mail'den bile bunu anladım..
Kısa sure icinde fazla fazla iş vereceğim
Sevgiler
XanTos' Alıntı:
Gayet başarılı bir calışma, cok teşekkur ediyorum. Aldığım hizmetten memnunum ve herkese tavsiye ederim.
alobilgi' Alıntı:
Hızlı calışmasından dolayı teşekkur ederim. Geri donuş faydasını hemen gosterdi.
taytaylan' Alıntı:
İşlerimiz tamamlandı.Profesyonel ve kaliteli iş yapıyor.Kesinlikle tavsiye ederim...
massetza' Alıntı:
Arkadaş cok ilgili ve harika bir iş cıkarmış. Teşekkur ederim.
Jeito' Alıntı:
Ben bu işlerden anlamam pek, ama benim anladıgım nokta şudur ki: Chiwi ye sonuna kadar guvenebilirsiniz.İşini ciddiye alır

Hayırlı satışlar dostum

HeatoN' Alıntı:
Herşey icin teşekkurler.)Harika birisi dediklerini harfiyen yaptı

ysf1905' Alıntı:
Arkadaşa teşekkur ederim cok guzel bir calışma oldu.
iStanbuL' Alıntı:
evet bir adet alınmıştır arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkur ederim gercekten ilgili bir arkadaş
cazzgir' Alıntı:
arkadaş guzel bir iş cıkarmış, teşekkurler...
imajWeb' Alıntı:
sozluk tanıtımı yaptırılmıştır. Guvenilir ilgiili bir arkadaş.
CaSt' Alıntı:
Arkadaş işini iyi yapan ve cok ilgili birisi entry icin teşekkurler.
dumah' Alıntı:
Cok ilgili arkadas. Tanitim yaptirildi
Alendel10' Alıntı:
Calışmalar başarılı, gayet memnunum.
webtasarimda' Alıntı:
Arkadaş cok yardımcı oldu, saolsun. Bir adet entry yayınlattık.
saho' Alıntı:
durust ve anlayışlı bir arkadaşımız gonul rahatlığıyla calışabilirsiniz.