İyi gunler arkadaşlar bir sure once yine bu siteden 2 adet lisans almıştım şimdi ihtiyac kalmadığı icin fazla olan lisansı satmak istiyorum.

Orjinal satış linki: https://wmaraci.com/forum/genel-ali...-kisi-2-kisi-kaldi-alaninda-iyisi-325640.html
(LUTFEN İNCELEYİN)
Program oldukca başarılı, başarılı ama neden satıyorsun derseniz bir sure once bazı paravan bloglarım vardı ve bunlara konu girmem gerekiyordu ama şimdi sitemi elden cıkardığımdan paravan blog işine gerek kalmadı yani ihtiyacım kalmadı o nedenle satıyorum.

Aldığım lisans USB disk icindir. Bu benzersiz ozellik sayesinde MAKALEBOX'u herhangi bir usb diske kurarak istediğiniz bilgisayarda ( evde değilseniz ve kendi bilgisayarını kullanamayacaksanız cok işe yarayan bir ozellik)
Programın teknik destek konusunda cok ilgilenen bir yapımcı var, her sorunuzu mutlaka cevaplıyorlar.

PROGRAMA O KADAR GUVENİLİR Kİ DENEME SURECİ BİLE TANIYORLAR

Conbox’un One Cıkan Ozellikleri:
Geliştirilebilir ve Esnek veritabanı yapısı. WordPress Entegrasyonu ile otomatik icerik ekleme ozelliği. Standart eşanlamlı kelimeler ile değişiklik yerine kalıp cumle ve sozcuk değişim ozelliği sayesinde daha tutarlı ozgunleştirme ozelliği. Yazım Denetimi ozelliği sayesinde dil bilgisi ve yazım kuralları denetimi Surekli guncellenen yapısı sayesinde guncel konularda daha başarılı ozgunleştirme işlemi Makale Ozgunleştirme algoritmasındaki esnek yapı sayesinde %85’e varan ozgunleştirme başarısı. İcerik Ozgunleştirme konusunda rakipleri arasında en gelişmiş algoritma ve genişletilebilir esnek yapı. Son derece şık ve sade kullanıcı arayuzu. Farklı Kategorilerde Ozgunleştirme ozelliği sayesinde daha tutarlı ozgunleştirme. Hızlı ozgunleştirme işlemi. Veritabanı yedekleme ve yedekten geri yukleme ozelliği. Ozgun icerik kaydetme ve kayıtlı iceriği okuma ozelliği. Otomatik SEO keyword oluşturma ozelliği. Birbirinden guzel 47 farklı tema seceneği. Akıllı ozgunleştirme değişim onerisi
Fazla soze gerek yok, programı inceleyin deneyin sonra alın !!!
Fiyat 35 tl odemeyi enpara yada akbank havale ile alabilirim. Program usb lisanslıdır yani yanınızda taşıyp her bilgisayarda kullanabilirsiniz(Bu fiyat indirimlidir normalde fiyat 50 tl uzeridir, gec kalıp pahalıya almayın derim)

skype- e-mail: [email protected]