Seo Trustrank Değeri: 3.595
Gelecek Seo Trustrank Değeri: 4.314
Google Indexi: 5.450
Google Gorsel Indexi: 2.570
Google Backlink: 1
Alexa Dunya Sırası: 220.006
Alexa Ulke Sırası: 3.229
Alexa Backlink: 213
Yandex Index: 4.449
Domain Yaşı: 1 yıl 9 ay
Alexa değeri her daim duşuştedir. Guncel İstatislikler icin ;
Site Analiz - Trustrank
Sitenin Hiti ; 1,5K Civarı

İllaki benim sitemin istatisliği olmadığına inanacak olan vardır : http://www.yusufkisa.com/wp-content/...hitbilgisi.jpg buda kırpılmamış ekran goruntusu.
Sadece anasayfası pr 'li site değildir. Altsayfaları (guncellemeden onceki yayınlananlar) hemen hemen hepsi en az 1 olmak uzere pr değeri almıştır.
PR 'li altsayfa ornekleri : Ornek 1 - Ornek 2 - Ornek 3 - Ornek 4 (4.Ornek etiket sayfasıdır.) Siteden link aldığınızda google pagerank değeriniz altsayfalarımınki gibi artacaktır.
Sitede şuanda 6 adet link cıkışı vardır ve en fazla 15 adet cıkış olacağını garanti ederim. 16 adet link cıkışı gorduğunuz uzere odemenizi iade ediyorum. (Git.php'ler dahil değildir ve taahhutum sadece anasayfa icin gecerlidir.)Bu da sitenin asla cop bir site olmayacağının kanıtıdır. Aldığınız tanıtım ve reklamdan uzun sureler boyunca fayda sağlayabilirsiniz.

Yukarıdaki işaretli hesaplara imlemeniz gonderilir.
2.) http://www.r10.net/sosyal-link-bors...at-sinirsiz-gonderim-imkani-ozel-altyapi.html Eklentisi ile 100 imleme sitesine makale imlenir.
________
Kesinlikle ve kesinlikle Cinsel, ozgun olmayan ve yasa dışı tanıtım ve reklam kabul etmediğimden ileride siteleriniz benim yuzumden hicbir ceza almaz. Sizlerin faydasına olması icin elimden geleni yapacağım.
________
Reklam Ceşitleri ;
1.) 90x90 Banner Reklam :
Sitenin sağ menusunde gorunur. Şuanda 3 adet boşta alanı bulunmaktadır.
1 Aylık 90x90 Reklam : 25 :tl
3 Aylık 90x90 Reklam : 70 :tl
2.) Text Link Reklam :
Footer bolumunde yer alır. Şuanda 3 adet yerimiz mevcuttur. Ayrıca Nekil Web Hosting icin yaptığım gibi sağ menuyede eklenebilir onun icin ekstradan ucret talep edilir.
1 Aylık Textlink Reklam : 20 :tl
3 Aylık Textlink Reklam : 60:tl
3.) Tanıtım Yazısı :
Sitenin omru boyunca ki kapatmayı hic duşunmuyorum, sitede kalacaktır. Maksimum 3 adet link cıkışı yapılabilir. Mutlaka ve mutlaka ozgun olmalıdır.
1 Adet Makale Reklam (Gonderici Yazar ise) : 25 :tl
1 Adet Makale Reklam (Benim tarafımdan yazılır ise) : 30 :tl
Onceki yazmış olduğum makalelerime reklamınızı yerleştirme : 50 :tl
Ornek : Adobe Flash Player makalemin olduğu sayfama reklam verirseniz 50 :tl 'dir.
Ornekler : 1 - 2 Orneklerin 2 'side PR2 almıştır gorduğunuz uzere.
4.) Sizin belirleyeceğiniz reklam alanları;
Sitemde reklam vermek istediğiniz bir alan var ise bunu tarafıma bildirebilirsiniz. Alan uygun ise ucreti ile beraber donuş yapılacaktır.
______
Odeme Yontemleri ;
Garanti Bankası ve Misli
____
Siteye alacağım reklamlarda secici olacağım. Hic kimse bu konuda kusura bakmasın. Sonucta daha onceden benden reklam alan kişiler mevcut. Onların zarar gormemelerini sağlamak benim gorevimdir.
____
İletişim ;
Forum uyeleri PM Gonderebilirler.
Forum Dışı : yusufkisa_01 [@] hotmail.com