Yaklaşık 3 yıldır forumlar uzerinden değerli muşterilerimize hizmet vermekteyiz, bir cok farklı konuda hizmet verdik ve uzun zamandır SEO hizmeti veriyoruz. Calışmalarımızın kalitesini merak eden arkadaşlar eski ticaretlerimize bakabilirler aldığınız her hizmet icin, gelişme gostermediği takdirde para iade garantisi veriyoruz.

Uyarı

Aylık ve yıllık calışmak isteyen muşterilerimiz PM yoluyla detaylı bilgi vermeli ve iletişime gecmelidir.
Sipariş icin gerekli bilgiler;
Site URL
Anahtar Kelimeler
Guncel Sıralama
WhatsApp'tan Mesaj Gonder

Referanslarımız

anilcan;3045998' Alıntı:
Hocam ile sitelerimden birine seo calışması yaptık. Calışmalardan cok iyi geri donuşler aldık. İşlerimiz buyuk olcude artış sağladık. Calışmanızı tavsiye ederim.
Genişletmek icin tıkla ...
Muratcam;3075656' Alıntı:
Cok bilgili, yardım sever ve konunun uzmanı bir arkadaş. Konusuna kesinlikle %100 hakim ne yapılası gerektiğini nasıl aksiyon alınacagının sorunların ne şekilde nasıl giderileceğinin kesinlikle bilgisinde. Calışılacaksa işin uzmanı ile calışmanızı tavsiye ederim.
laborantmali;3083538' Alıntı:
Sergen abiyle 2 aylık bir calışma yaptık, calışma sonrası anahtar kelimem de 2'inci sıraya yerleştim. Ucret konusunda oğrenci olduğum icin yardımcı oldu. Ziyaretci sayımda %250 civarı buyume oldu.

mts;2033170' Alıntı:
Calışmayı az once bitirip raporu gonderdi. Oncelikle gercekten cok teşekkur ederim, metinleri'de kendisinin yazmasını istemiştim, bir cok kişinin yaptığı gibi baştan savma yapmadan, gercekten ozenilerek yazılmış metinler, ben yazıp versem bu kadar olmazdı sanıyorum. Soylediği zamanda soylediği işlemleri yaparak, sorunsuzca ve son derece guzel iş yaptı, bu şekilde calışan insanlardan pek fazla kalmadı artık. Bir sonraki calışmada goruşmek uzere.
icerikmedya;3120798' Alıntı:
Kullandığımız anahtar kelimede ki 1 gunluk gelişme:

Teşekkurler Sergen ağabey.
serkanes;2008321' Alıntı:
Anlayışlı bir arkadaş sorunsuz calışabilirsiniz.
elektrik;2037471' Alıntı:
İlgili bir arkadaş, kısa sure icinde talebimizi karşılayıp rapor gonderdi. Artık surekli calışacağız.
szmania;2072148' Alıntı:
Calışma yapıldı. Hediye icin ayrıca tşk ediyorum.
mrtek;3071454' Alıntı:
Calışmaya yeni başladık ilk sonuclar başarılı uzun sureli calışacağımızı duşunuyorum.İşini bilen ,karşı tarafa bilmesi gerekenleri duzgun aktarabilen bir arkadaş .