Backmark sistemi nedir?
Backmark sistemi hazırladığınız makale veya tanıtım yazınızı aynı anda 20 farklı sitede yayımlar.
PROMOSYON 1
Promosyon konusu: R10 uyelerine ozel 1 aylık ucretsiz uyelik ve makale yayımlama imkanı.
Promosyon gecerlilik tarihi : 17.06.2016 - 17.07.2016
Promosyon kuralları;
17.06.2016 - 17.07.2016 tarihleri arasında;
Backmark sistemi uzerinde r10.net uyeleri sınırsız sayıda tanıyım yazısı oluşturabilir.
Backmark sistemi uzerinde promosyon tarihleri dahilinde oluşturduğu tanıtım ve makale yazıları 20 farklı sitede 3 ay boyunca yayımlanır.
Tanıtım ve makale yazılarının başlıklarından kullanıcıların sitelerine backlink verilir, tanıtım veya makale yazıları altında 10 adet anahtar kelime ve 10 adet site linki verilebilir.
PROMOSYON 2
Promosyon gecerlilik tarihi : Suresiz
Promosyon kuralları;
Kullanmadığınız alanadlarını hemende.com sistemine ekleyin, eklediğiniz alan adı uzerine blog sistemi kurulacak olup, backmark sistemi dahilinde kullanıma acılacaktır. Alanadınız hemende.com sistemi uzerinde kaldığı sure her 1 eklediğiniz alanadınız icin, 10 sitede sınırsız sayıda makaleniz yada tanıtım yazılarınız yayımlanacaktır.
ALAN ADINIZI NASIL KAYDEDEBİLİRSİNİZ?
1 - UYE OLUN.
2- E-posta kutunuzu kontrol edin ve uyelik aktivasyon bağlantısını ziyaret edin.
3- UYE GİRİŞİ YAPIN
4- Ust menuden BackMARK>Promosyon bağlantısını tıklayın.
5- Alanadınızın nameserver (ns) hedeflerini ns1.cevresehircilik.com ve ns2.cevresehircilik.com olarak guncelleyin.
6- Promosyon sayfasında bulunan form uzerinde alanadı kısmına alanadınızı yazın ve gonder'e basın.
NELER KAZANACAKSINIZ?
Promosyonlar dahilinde 20 siteden sınırsız sayıda backlink ve tanıtım yazısı yayımlama imkanı kazanacaksınız.
FAYDALARI NELER?
Kendi belirlediğiniz anahtar kelimede websiteniz google ve diğer arama motorlarında performans sağlayarak ust sıralara cıkabilecektir.
İyi gunlerde kullanın.
Hemende.com BackMARK SEO - 20 SİTE TANITIM YAZISI + BACKLINK IYINET PROMOSYON UCRETSİZ!
SEO Hizmet Paketleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- SEO Hizmet Paketleri
- Hemende.com BackMARK SEO - 20 SİTE TANITIM YAZISI + BACKLINK IYINET PROMOSYON UCRETSİZ!