Merhaba arkadaşlar eticaret sitem icin aylık seo hizmeti alacağım istediğim hizmetler :

1)Paravan bloglarımı guncel tutulacak

2)Sosyal medya hesaplarını kullanacak

3) ay icinde forum tanıtım gibi diğer işler yapılacak.

1 ve ikinci madde onceliğimdir bunların dışında kalan zamanlarda da 3.madde de belirttiğim gibi diğer işler yapılabilir karşılıklı istişare ile oturulup farklı yollarda cizilebilir cok eski ve sağlam bir domaine sahip kaliteli bir eticaret sitesine sahibim kolay calışmalarla rahatlıkla ilk sayfaya cıkabilecek durumdayım fakat zamanım olmadığı icin ilgilenemiyorum bu işten anlayacak durust calışacak bir arkadaşla uzun vadeli guzel işler yapmak isterim

iki husus benim icin cok onemli arkadaşlar birincisi kesinlikle spam hic bir şey yapılmamalı her şey manuel olmalı.

ikincisi de ilk 3 ay kadar sure icin tekliflerin olabildiğince ekonomik verilmesi yuksek fiyatlı paketlerle şuan icin calışma imkanım yok maalesef şuan onemli bir anahtar kelimede 2.sayfada bulunuyorum inanıyorum ki kısa sureli bir calışma sonucunda 1.sayfaya cıkabiliriz bununla birlikte yapacağımız işlerin boyutuda vereceğim ucretlerde artacaktır.

lutfen mail den iletişime geciniz : [email protected]