Merhaba, bugun sizlere birkac hafta oncesinde bir internet şirketinin şahsıma gonderdiği telefonun inceleme videosunu cektim.Fiyat Performans urunu akıllı telefon arayan tum kullanıcıların onunu aydınlatacak bir video olduğuna inanıyorum.Daha iyisini cekebilirdim ama şu anlık elimden gelen bu oldu.Bu sebeple affınıza sığınıyorum Telefon daha cok tablet serisine yakın bir telefon bu sebeple telefon ile tablet arası dediğimiz phablet olarak adlandırabileceğimiz 5.7 inc buyuk ekrana sahip.Videoyu izledikten sonra sizlere birkac hafta icindeki deneyimlerimi anlatacağım.Telefonun olumlu ve olumsuz tum yanlarını belirtmeye calışacağım

İyi seyirler...

Videoyu izlemek icin !!!TIKLA!!!

Eğer yuksek ozelliklere sahip şık,zarif ama ucuz bir telefon arıyorsanız bence ideal ve sizi yuksek ve kaliteli bir telefon alana kadar fazlasıyla oyalayabilecek bir telefon.Biraz buyuk ve incelik olarak pek ince bir telefon değil.Ama bence zariflik incelik demek değil.Bu telefon ince bir telefon sayılmaz.Ama bence zarif ve şık bir telefon olduğunun kanaatindeyim.

ARTILARI:

- Temple Run 2,Subway Surf,Asphalt 8 gibi oyunları tıkanmadan,rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.

- Telefonda olu pixel cıkmamıştır.

- 5 MP On Kamerası Kaliteli

- Bataryası sizi oynadığınız surece 1 gun fazlasıyla goturuyor.

- 5.7 inc ekran videoları daha iyi izlemenizi sağlıyor.

- Şık ve zarif bir gorunume sahip

- Kulaklığa giden ses cok kaliteli

- Cift Sim kart desteği

- 16 GB Dahili,32 GB yukseltilebilir hafıza

- Duşuk Fiyat

- Zor cizilir,kırılır ozel ekran teknolojisi Gorilla Glass 2

- Wifi cekim kalitesi yuksek.

-Telefonun ilk hali cok uygulama yuklu değil.Telefonu baştan aşağı siz tasarlıyorsunuz.Duzene sokuyorsunuz.Radyo uygulaması desteği bulunmaktadır.

- Bluetooth 4.0

- Arka kamerada AutoFocus teknolojisi

EKSİLERİ:

- Kayar kasaya sahip.Her an elinizde duşecekmiş gibi.

- Aksesuarları resmi sitesinde pahalı ve zor bulunuyor.Ama aliexpress.com size bu olanağı sunuyor.

- Kulaklık ve şarj aleti kendi renginde değil.Beyaz renkte.

- 1 GB Ram az.Telefon firmaları hala kullanıcıların en az 2 GB istediğinin farkında değil.

- Root erişimi icin guvenilir kaynaklara sahip değil.

- Batarya şarj esnasında fazla ısınıyor.

- Gece cekimleri icin duşuk Led Flash 'a sahip.

- Hoparlor kalitesi orta seviyede.Pek kaliteli değil.

- 13 MP On kamera cozunurluğu cok fazla yuksek değil.13 MP denilince kullanıcının beklediği goruntuyu vermiyor.Ama duşukte değil.Şoyle acıklayım Orta seviye ile yuksek seviyenin arasında.Yani 5 uzerinden 3.7 gibi felan

VİDEO HATALARI:

- Başlangıcta kamerayı koltuğa surduğumden dolayı ilginc bir ses cıkmış

- 2500 mah batarya demişim.Orası 2800 mah olacak.

- Subway Surf oynarken videoda cok kucuk bir bolum kesildi.Oyun tıkanmış gibi gorundu.Oyun gayet hızlı oynanıyor iciniz rahat olsun

- Arka kamera ile seri cekim yapmaya calışırken ekrana basmışım.Bu sebeple sanki tuş calışmıyor gorunumu vermiş.Tuş takır takır calışıyor

Butun bu hatalardan dolayı kusuruma bakmayın :=)

TELEFONA AİT RESİMLER:

Aklıma gelmeyen şeyler olabilir.Onları zamanla eklemeye calışacağım.Sizlerde aşağıdaki yorum alanından sorularınızı sorabilirsiniz.Alternatif olarak [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Piranha GRANDE EXTRA ANLATIM

Piranha Zen Teknoseyir Anlatımı

Umuyorum FP Urunu arayanlar icin faydalı bir kaynak olmuştur. Hayırlı gunler diliyorum

kaynak: bugrahanisbakan.com