Bundan 10 yıl oncesine kadar ulkemize internetten alışveriş diye bir şey yoktu.Avrupa ve Amerikada uzun yıllardır olan milyonlarca insana ekmek kapısı olan fakat bizde olamayan internetten alışveriş....
Ama şimdi?
Şuan herkesin evinde internet var,gencinden yaşlısına herkes artık internete giriyor ve alışveriş yapabiliyor.Evet arkadaşlar bunu neden fırsata cevirmeyelim?
herkesin kafasında yanlış bir olgu var internetten para kazanılamayacağına dair.onceden oyleydi ama şimdi değil.Nedenmi?Cunku artık herşey değişti.cok onemli ve oturmuş para kazanma sistemleri cıktı ortaya.Ve inanın dunyada bircok sadece bu sistemlerden evini gecindiriyor,ve cok rahat bir şeklide bizden daha iyi durumdalar,peki biz neden onlar gibi olamayalım,neden kendimize ek gelir kapısı oluşturmayalım.neden bizde internetten para kazanmayalım arkadaşlar?
şuan araştırmalarıma gore dunyadaki ismi affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemi benim gozumde pazarlamacılar icin mukemmel bir internetten para kazanma şekli.biraz araştırırsanız sizde bilgi sahibi olabilirsiniz.Bende pazarlamacıyım.ve bir gun pazarlama ve satış bile sadece internetten olacak.ben buna inanıyorum.Evet satış ortaklığı sistemi hakkında sizlere kısa bir bilgi vereceğim.
bu sistem icin ortaya cıkmış dunyada cok populer siteler var.bunlardan bence en iyisi olan clickbank,
Ulkemiz de ise xticaret.eğer ingilizceniz varsa cok şanslısınız tum dunyaya hitap edebileceksiniz.ama benim gibi yabancı diliniz yoksa xticaretle idare edecksiniz
evet arkadaşlar, bu sistemde bir cok uretici firma var,ve sen istediğin firmanın urunune satış ortağı oluyorsun.bu firma sana bir link veriyor.sen bu linki istediğin yerde kullan.forumlarda,bloglarda,facebookta,sosyal ağlarda...vs.eğer bir kişi sana verilen link uzerinden uretici firmanın sitesine yonlenip o urunu satın aldığı zaman sana verilecek komisyon direk senin hesabına yatıyor.yani siz gece uyurken bile hesabınıza para yatmış olabilir.Biraz emek istiyor tabi.ama gunde 2 saat ayırsanız bu işe aylık 1000-3000 arası bir gelir elde edebilirsiniz tabi hemen değil.ama ingilizceniz olupta clickbank uzerinden yaparsanız bu işi o zaman ihya oldunuz!
arkadaşlar fazla soze gerek yok.ben bu işi yapıyorum ve yapan arkadaşlarımda var.orneğin şimdi size bir link vericem siz o linke tıklayıp firmanın urunu aldığınızda bende komisyon kazanacağım.bu işi sizde yapabilirsiniz.benim temsil ettiğim urun goomasss......
nedir bu goomasss?
goomass ,satış ortaklığı sistemini a'dan z'ye oğreten sizi internet pazarlamacısı gibi yetiştiren sizi bu konuda cok onemli bilgilerle donatan bir sistem.ben aldım ve kullandım.Şuan bu sistem sayesinde internetten para nasıl kazanılır cok iyi biliyorum.Arkadaşlar sizde oğrenin,ek gelirin kimseye zararı olmaz.bir sonraki yazımda goruşmek uzere saygılar......
GOOMASS TIKLA