Peki Yazıları Kim Yazacak Ve İcerikleri Ne Olacak?
Yazılar bizim tarafımızdan yazılacaktır. Genellikle makaleler 300 Kelimeden oluşup makale icinde minimum bir maksimum uc dış link bulunacaktır. Ve bu linklerden en az biri "dofollow" olmak zorundadır. Yazılar sosyal medya reklamcılığı hakkında olacaktır.
Odeme Şekli Nasıl Olacaktır?
Tercihen Paypal veya Havale/Eft yoluyla odeme yapabiliriz. Size en uygun olanı soylediğiniz de o kanaldan size 5 tl gonderilecektir. Ve kesinlikle makale siteye girilmeden para odenmeyecektir.(Bu yol ile insanlar kendi sitesi olmayan siteleri bile yutturmaya calışıyorlar o yuzden siz yazıyı girdiğiniz de ben zaten parayı gondermezsem yazıyı kaldırabilirsiniz ki oyle bir şey olmayacak
Yazı Suresi
Yazılar siteden minimum 3 Ay silinmemesi gerekmektedir. Bu yuzden domain suresi 3 ayın altında olanlarla genellikle iş yapılmayacaktır.
Not
Bunların yanında sitelerin hiti veya pr si onemli değildir. Fakat siteler incelenecektir ve paravan veya olu siteler kabul edilmeyecektir.
Ayrıca Lutfen Link Değişimi İcin Pm Atmayınız Sadece Para İle Tanıtım Yazısı Yazdırılacaktır.
İmzam daki Gmail adresinden veya skype : ozgurerdempolat adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Gsm : Pm, mail veya skype'tan verilecektir.