merhaba,

hazırladığım web sayfasını aynen goruntuleyecek tarzda bir android uygulaması yapmak istiyorum. bu tarz uygulamaları programlama bilmeye gerek kalmadan sadece link ile oluşturup apk veren birkac site buldum ama kararsız kaldım. sizin deneyip memnun kaldığınız bir yer varmı?

andromo: andromo'nun kullanım fiyatları aylık 25 dolardan başlıyor. henuz bu ucreti karşılayacak bir meblağ kazanamayacağım icin bana uygun gorunmuyor.

appsgeyser: appsgeyser.com ucretsiz ve birden fazla turde uygulama yapabilmek mumkun. admob id verip uygulamanızdan para kazanmanıza da olanak sağlıyor ancak gunde 100 yukleme ve yukleme başı 3 kere acılma oranını yakalayana kadar para vermemesi buyuk bir dezavantaj. bu oranı yakaladıktan sonra da reklam gelirinin yarısını veriyor.

acme appmaker: acmeappmaker.com ile sadece web sayfası uygulamaları yapılabiliyor. ancak ucretsiz ve hicbir kritere bakmaksızın reklam gelirinin yarısını direkt olarak kullanıcının admob hesabına yonlendiriyor.

şu an icin acme appmaker en mantıklısı gibi duruyor. sizin onerebileceğiniz başka bu tarz site varmı?