ZG TANITIM Guvencesi İle Tanıtım Yazısız Kimse Kalmasın Diyoruz!

Tum WMAracı Uyeleri Faydalansın Diye Tam 35 Siteden Tanıtım Yazısı Sadece 19 TL.

+ Acık Attırımda sahip olacağınız tum sitelerimiz PR değerli sitelerdir.
+ Sitelerin tamamı farklı CLASS IP adreslerinde barınmaktadır.
+ Siteler surekli guncellenmektedir.

ACIK ARTTIRMA PAKETİNDE BULUNAN SİTELER;

1 Adet PR6
11 Adet PR5
12 Adet PR4
8 Adet PR3
3 Adet PR2

ACIK ARTTIRMA ŞARTLARI;

Acık Arttırma Başlangıc; 19 TL.
Min.Arttırma;5 TL.
Hemen Al;99 TL.

NOTLAR;

+ Son teklifi veren muşterimizin teklifinden 90 DK. sonra acık arttırma sonlanır.
+ Yeni acık arttırımlar bir onceki ihalenin bitişini ilan ettiğimizde otomatik olarak başlar.

Siz Kıymetli Muşterilerimizin Değerli Birkac Yorumu ;
Referanslarımız surekli guncellenecektir.

velikara' Alıntı:
Karaboğa Muhendislik Firması Olarak Sayın Zaim Beyle Calışmaktan Cok Memnun Olguğumuzu Belirtmek İsteriz. Duzgun ve Ahlaklı Bir Ticaret Yapmak İstiyorsanız ZG TANITIM Doğru Bir Adres Olduğunu Gonul Rahatlığıyla Soyleye Biliriz.Herkese Saygılar Sevgiler.

www.karabogamuhendislik.com
Genişletmek icin tıkla ...

igan1983' Alıntı:
Zaim bey ile ilk calışmamız cok başarılı sitemizde direk sıralamalar da yukselmeye başladı Başarıların devamını dilerim

SecretYazilim' Alıntı:
3-5 paket aldım
başarılı
Zaim bey ilgili ve guvenilir

noble1903' Alıntı:
Ultimate paket alındı bir aylık bir calışma olacak raporu teslim etti. Hic bir problem yaşamadım oldukca da ilgili bir arkadaş.

igan1983' Alıntı:
7 adet siteden tanıtım yazısı alınmıştır. Arkadasin ilgi ve alakası cok iyi Calışmak isteyen arkadaslara tasfiye ederim
CalışmalarıN sonuclarını daha sonra paylasacagim

exantrick' Alıntı:
1 adet tanıtım yazısı satın alındı. Cok ilgili bir arkadaş. Tavsiye ederim.

UnFoLLoW' Alıntı:
3 Adet tanıtım yazısı alınmıştır şu ana kadar gorduğum en uygun fiyatlı news'li site satışlarını bu arkadaş yapıyor.

Ticari ahlakı da ust seviyede .

Kesinlikle tavsiye ederim hayırlı işler

hermesyus' Alıntı:
20 gun once calışma yaptık. Etkisi gercekten şaşırtıcı oldu. 3 site ile calıştık. Tum siteler ilk sayfaya taşındı. Gercekten cok etkili.
Ama şunu unutmayın : 1 kez tanıtım yazısı alayım, iş bitti olayı yok. Surekli beslemek lazım siteleri. En azından 15-20 gunde 1 tanıtım yazısı almak lazım.
Size tavsiyem Vip siteleri tercih edin. Cok kaliteli siteler var @zgungor 'un portfoyunde.

Teşekkur ederim tekrar

Baha1984' Alıntı:
Arkadaştan 1 Paketi Aldım İlgisili Alakası ve Yaptığı Kıyağı Asla Unutmicam.. Tekrardan Allah Kendisinden Razı Olsun.. Gozunuz Kapalı Calışabilirsiniz..

medyator' Alıntı:
İş alımı sonrasında soz verildiği şekilde yazılar girilerek guzel bir calışma yapıldı. Etkisi de oldu. Başka işlerde de calışacağız kendisi ile teşekkurler . . .

seowika' Alıntı:
Gayet profesyonel bir calışma ile haddinden fazla ilgi gordum, raporu teslim aldım, guzel calışma icin teşekkur ediyorum.

North' Alıntı:
ilgili anlayışlı bir kişiliğe sahip telefonla bile oldukca yardımcı oldu kendisi %100 guvenebilirsiniz bu konuda aklınızda bir kuşku kalmasın.

Kaplan43' Alıntı:
1 Adet alındı kendilerinin elinde olmayan sebepten bir aksilik yaşadık fakat hem bu aksilikten dolayı bize fazladan 1 yazı hediye etti hem de cok kibar ve anlayışlı davrandı. Bundan sonra tum projelerimde bu arkadaşla calışmayı duşunuyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ederim

keymaker' Alıntı:
Cok kaliteli 6 Adet siteden tanıtım alındı hızlı ve ilgili bir arkadaş. Profesyonel hizmet almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Tanıtımların sonucunuda heyecanla beklemedeyim...

hawkgooners' Alıntı:
Kendisiyle iş yapıldı ve memmun kaldık artık duzenli olarak tum sitelerimizde kendisiyle toplu calışmaya karar verdik. Emekleri icin teşekkur ediyoruz.

ReddApple' Alıntı:
1 Adet tanıtım yazısı alındı. Faydasını fazlasıyla goreceğime eminim. Nezaketiniz icin ayrıca teşekkur ederim.

AytacErgul' Alıntı:
Aylık tanıtım calışması icin anlaşma yapılmıştır. Arkadaş gayet işine hakim ve kurumsal olarak calışmak isteyenlere tavsiye edebilirim. +

desifre3545557' Alıntı:
cok ilgili ve durust bir arkadaş. uzun vadeli calışmayı duşunuyorum. herkese tavsiye ederim.

mutluinsan' Alıntı:
Tanıtım yazısı aldık. Almaya devam edeceğiz, işinde uzman. cok kaliteli bir arkadaş.

hasantokaloglu' Alıntı:
Tanıtım yazısı alındı. İlgi ve alaka icin teşekkur ederim.

Byturk' Alıntı:
uzun suredir calışıyorum zaim beyle.en kaliteli ve guvenilir iş yapan kişilerden biridir.

Sercan52' Alıntı:
Arkadaş Cok İlgili Ve Guvenilir. Hayırlı Satışlar

Nemiroff' Alıntı:
Tanıtım yazısı alındı, bol kazanclar dilerim

hermesyus' Alıntı:
3 farklı site icin ozel paket oluşturuldu ve satın alındı.

Teşekkur ederim. Umarım iyi olur

Themrah' Alıntı:
Arkadaştan tanıtımlar alındı. Maşallah hızlı arkadaş.

kaangumus' Alıntı:
1 adet tanıtım yazısı alındı. cok ilgili birisi teşekkurler

cozummerkezi' Alıntı:
3 adet tanıtım yazısı sorunsuz bir şekilde alınmıştır. Gayet ilgili bir arkadaş.

sultanmehmet01' Alıntı:
1 adet alındı . Teşekkurler

ido_47' Alıntı:
Tanıtım yazısı alınmıştır. Teşekkur ederim.

yokolucu' Alıntı:
Uygun fiyata iyi bir siteden tanıtım almak guzel.

XTC' Alıntı:
2 adet tanıtım yazısı alındı sorunsuz.

[email protected]' Alıntı:
1 adet tanıtım yazısı alındı

teşekkurler