Uzun bir suredir Google ve Samsung' un Android' inin bir birliktelik icinde bulunduklarını duşunmekteydim. Samsung marka telefonumda Google Play eklentisi ve bunun Android sistemli calıştırılabildiğini gozlemledikce neler olup bittiğini gerekli bilgiye sahip olamadığımdan ifade edemiyordum.
Gelin gorun ki, Samsung ile Google arasındaki anlaşma uyarınca, her iki dev şirketin birbirlerinin patentlerine erişim imkanlarını sağlama yolunda imzalarını attıklarını duyurulmuş arkadaşlar ve bu anlaşma şimdilerdeki ve onumuzdeki 10 yıl suresince alınan patentleri kapsamakta imiş.
Her iki şirket de basın duyurularında anlaşma detaylarını acıklamamakla birlikte, urun geliştirme aşamalarında patent ihlali endişelerini ortadan kaldıracağına benziyor. Ancak Samsung' un fikri haklar merkezi bolumu başındaki isim Dr. Seungho Ahn' ın Google ve Samsung' un gereksiz patent tartışmalarının yerine, birlikte calışmanın daha kazanclı ve karlı olacağını ifade ettiği duyurusuyla takdir toplamış durumda.
He bu arada Samsung' un kendi işletim sistemi uzerinde calıştıklarını ifade etmeden gecemeyeceğim. Samsung ve Google' ın bu birlikteliğini ve başarısını tebrik ediyor ve bunun diğer alanlara da sıcramasını diliyorum.
Kaynak: http://www.cerezlerim.com/2014/01/samsung-ve-google-nihayet-anlasti.html
İyi Calışmalar..
Samsung ve Google Nihayet Anlaştı
Android & IOS Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Android & IOS Uygulama Geliştirme
- Android & IOS Alışveriş
- Samsung ve Google Nihayet Anlaştı