Her butceye uygun Tanıtım Yazısı Paketleri ve backlink paketleri hizmetinizde. Dmoz kayıtlı, google news kayıtlı, yuksek hitli, duşuk alexa sırasına sahip % 100 ozgun icerikli haber, teknoloji vb sitelerden tanıtım yazısı satışlarımız başlamıştır.
Butcenize uygun paketi secin ve irtibata gecin.
Daha detaylı bilgi icin www.seopiri.com​

TOPLAMDA 350 ADET SİTEDE TANITIM YAZISI VE BACKLİNK HİZMETİ VERİLMEKTEDİR. BURADA Kİ PAKETLERDEN BUTCENİZE UYGUN OLANI SECİP HEMEN SATIN ALABİLİRSİNİZ. SATIN ALMA VE SİPARİŞ İCİN SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLİR, İLETİŞİME GECEBİLİRSİNİZ.
SİTELER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İCİN PM İSTEYİNİZ. HAFTALIK VEYA GUNLUK OLARAK RAPORLARINIZ GONDERİLİR.
SEOYA UYGUN MAKALELER UCRET KARŞILIĞINDA YAZDIRILIR.

PR 0-1-2-3-4-5-6 VEYA 7 SİTELERDEN KARIŞIK OLARAK TANITIM YAZISI SATIN ALABİLİRSİNİZ.
BİLGİ İCİN seopiri.com VEYA BURADAN MESAJ ATINIZ.

TANITIM YAZISININ FAYDALARI NELERDİR?

Sitenizin tanıtımını başka sitelerde yapmış olursunuz. Belirli anahtar kelimelerde yukseliş sağlanır. Sitenizin indekslenme hızı artar. Sitenizin arama motorlarında ki değeri artar. Sitenizin PR değerinin yukselmesine yardımcı olur. Sitenizin organik hitinin artmasına yardımcı olur. Sitenizin Alexa sırasının duşmesine fayda sağlar. Sitenizin arama motorlarında ki bilinirliği artar. Organik yoldan backlink almış olursunuz. Sitenizin SEO puanının artmasına yardımcı olur.

EKONOMİK TANITIM YAZISI PAKETİ
5 Site > 150 TL​

SİLVER TANITIM YAZISI PAKETİ
10 Site > 350 TL​

MEGA TANITIM YAZISI PAKETİ
20 Site > 750 TL​

PLATİN TANITIM YAZISI PAKETİ
30 Site > 1300 TL​

ALTIN TANITIM YAZISI PAKETİ
60 Site > 6000 TL

Tanıtım yazısı ile sitenizi tanıtmak başta Google olmak uzere tum arama motorlarının en sevdiği tanıtım yapma şeklidir. Doğru sitelerden aldığınız tanıtım yazıları ile sitenizin değerini yukseltebilirsiniz.

TANITIM YAZISININ OZELLİKLERİ NASIL OLMALI?

Gonderdiğiniz makaleler ozgun olmalıdır. Gonderdiğiniz makaleden 3 link cıkışı verebilirsiniz. Gonderdiğiniz tanıtım yazısı 300 kelime civarında olmalıdır. Raporlar calışma bittikten sonra verilir. Talep ederseniz ucret karşılığı makale yazdırılır. Her bir tanıtım yazısı farklı olmalıdır. Makale yayınlanma zamanını belirleyebilirsiniz.

TANITIM YAZISI PAKETLERİNİN OZELLİKLERİ NELERDİR?

Tanıtım yazıları siteler yayın hayatına devam ettiği surece yayında kalırlar. Siteler Dmoz kayıtlı olan sitelerden oluşmaktadır. Sitelerin Alexa sıraları duşuktur. Sitelerin Pr değerleri tabloda yazmaktadır. Sitelerin gunluk hitleri oldukca yuksektir. Sitelerin organik iceriği mevcuttur. Sitelerin Google News ve Yandex News kayıtlı olanları vardır. Siterler Class ip adreslerinde bulunmaktadır. Uygun gorulen muşterilere ayrıntılar verilecektir. Yasa dışı sitelere tanıtım yazısı verilmez. Size en uygun tanıtım yazısı paketi icin seopiri ile iletişime geciniz.

BACKLİNK PAKETLERİ​

Backlink doğru yerden yani doğru sitelerden alındığı zaman google ve diğer arama motorlarında cok faydalı olacak bir tanıtım şeklidir. Backlink sitenin footer kısmı denilen en aşağıdaki kısımlarından sitenize verilen linklerdir. İstediğiniz 1 tane anahtar kelimeden verilir.

BACKLİNK FAYDALARI NELERDİR?

Backlink alınacak sitenin değeri sizinde sitenizin değerini yukseltir. Backlink sitenizin PR değerini yukseltir. Sıralamalarda sitenizin yukselmesine yardımcı olur. Sitenizin reklamını yapmış olursunuz. Anahtar kelimelerde yukseliş sağlanır. Backlink ile sitenizin seo puanı artar. Sitenizin indekslenme hızı artar. Backlink ile sitenizin doğal hiti artar. Sitenizin arama motorlarında ki bilinirliği artar. Sitenizin Alexa ulke sırası duşer.

3 AYLIK BACKLİNK SİTELERİ​

3 AYLIK BACLİNK PAKETLERİ​

Backlink Paketlerinin Ozellikleri Nelerdir?

Backlink paketlerinde ki linkler 3 ay icin gecerlidir. Aldığınız backlinkler 3 ay dolmadan silinmez. Bu backlink sitelerinin tamamı DMOZ kayıtlı sitelerdir. Sitelerin yaş, index, Pr, icerik gibi değerleri değişmektedir. Sitelerin tamamı ozgun iceriklerle doludur. Sitelerin İP adresleri A-B-C Class iplerdedir. Sitelerin hepsinin sunucuları farklı adresdedir. Sitelerin detayları uygun gorulen muşterilere iletilecektir. Yasa dışı olan sitelere backlink verilmez. En uygun backlink paketleri icin seopiri ile irtibata geciniz.