Merhaba

Kaliteli sitemizden ve her gun guncellenen sitemizden tanıtım yazısında yeni bir kampanya başlattık. Sitemiz uzun vadeli site omrumuzun yettiği kadar yayında olacaktır. Şuan domain bitiş tarihi 2019 her sene 2'şer veya daha fazla sene uzatılıyor. Site durdukca yazı duracaktır. Olağan ustu bir durum olmadığı surece...!

Bu kampanyanın en onemli ozelliği: ucretsiz olarak surekli ziyaret edilen, bilinen bazı sitelerden kendi profilim ile sizin verdiğiniz ayrı ayrı yazıları veya aynı tanıtım yazısını buyuk sitelerde yayınlamak. Yazıların ozgun ve ayrı olması daha iyi olacaktır. Bu sitelerde onaylanma suresi vardır. Bu yuzden bazı yazılar onaylanmaya bilir. Bundan dolayı yazınızı tanıtım şeklinde değil bir şeyi anlatır gibi faydalı şekilde hazırlamanız onay surecine katkı sağlayacaktır. Dediğimiz gibi bu bizden ekstra olarak yaptığımız hizmet ucretsizdir.

Tanıtım yazısı fiyatımız: 20 TL

Not: *****, hek, ***** vb. gibi sitelerin yazılarını eklemiyorum.. Film siteleri olabilir.

Max: 3 link icermeli. telif hakkı icermeyen kendinize ait videoları ekleyebilirsiniz. Ozgun resimleriniz eklenir.

Site adresimizi ve ekstra siteleri Pm veya e -posta ile isteyiniz.

Ayrıca: twitter - Google + ve Facebook sayfamızda yazılarınız otomatik olarak eklenecektir.

Pagerank: 4
İndex: 20K
Site ozgundur ve her gun guncellenir.
alexa kontrol: http://www.alexa.com/siteinfo/ibrahimfirat.net
Sita yaşı: 3 yıl 7 ay

İcerik: genel portal bircok kategori icinde mevcut: (moda, guzellik, sağlık, eğitim ve daha fazlası.. )
Hit: en az 1K bu zamana kadar en yuksek hitimiz 20K

Odeme yolları: Paypal, Vakıfbank, eft, havale, cep bank, mobil odeme..

İletişim adreslerim: e- posta: [email protected]

skype: [email protected] - arama yapınca bir kac tane cıkıyor. Hepsini ekleyebilirsiniz aktif olarak birisi benim skype adresimdir.