Oncelikle herkese merhaba konumu soru cevap şeklinde sizlere anlatmaya calışacağım boyle daha anlaşılır olacağını duşunuyorum...

Beş adımda ben neler yapacağım....

(1)Kayıt Olunacak Forumları Belirleyebilme

Evet başlıktanda anlayacağınız uzere bildiğiniz gibi profil backlinkin mantığı prli forumlara imza ve profile site linkinizi bırakarak googleda sitenizin popularitesini arttırmak ve hızlı ve kaliteli index almaktır,bunları yapabilmek icin oncelikle bu forumlara kayıt olmak gerekmektedir bunu yaparken kayıt olunacak forumları sizin belirlemenize imkan sağlıyoruz,siz mesela İZLE kelimesi ile ilgili forumlarda ben backlink istiyorum dediğinizde size bu imkanı sağlıyoruz,bunun dışında kendi forum listelerimizde mevcuttur pr aralığım 0 ile 9 dur.Ayrıca bu kayıt olunacak forumlarda konulara mesajda yazılacaktır tanıtım yazısıda olabilir konuya girmiş herhangi bir uye gibi mesajda bırakabiliriz yine size kalmış tamamen

(2)Paketinizi Farklı Kelimelere Bolebilme

Aldığınız paket mesela 500 luk olsun siz bu pakette 250 si indir 250si de indir izle olsun şeklinde parcalara bolebilirsiniz

(3)Alınan Kayıtları İng.-Tr. Makale Cıktısı ve Sitemap ile Verebilme İmkanı

Aslında bu adımı hizmet alındıktan sonra raporda daha detaylı goreceksiniz,kısaca şoyle kayıt olunan forumlar ve forumlarda bırakılan mesaj linkleri onceden hazırlanmıs makalelere gomulu şekilde cıktı alınır,amac alınan linkleri daha cabuk indexletmektir

(4)Hızlı Şekilde Raporlama

Elimizden ve sunucumuzdan geldiği kadarıyla raporlarınızı hızlı teslim etmek onceliğimizdir,temel duşuncemiz siz bizim deil biz sizin peşinize duşmeli ve işimizin hakkını verebilmeliyiz,insanlık hali vs. etkenleri goz onune alarak raporları max. 5 gun icinde teslim ediyoruz

(5)Alınan Linkleri txt Olarak Raporlama İmkanı

Raporlarınız size,bize vereceğiniz iletişim adresine detaylı ve acıklamalı olarak gonderilecektir,adım adım sizden orda yapmanızı istediklerimiz olacak yapılan calışmanın kalitesini arttırmak adına

Paket Fiyatlarımız

300 Profil = 4.oo TL - 3$(Paypal)
600 Profil = 6.oo TL - 5$(Paypal)
1.250 Profil = 10.oo TL - 8$(Paypal)
2.000 Profil = 17.oo TL - 12 $(Paypal)
3.000 Profil = 30.oo TL -21 $(Paypal)

Kendinize ozel paket hazırlatabilirsiniz

Soru-Cevap Koşesi

Bana Bunun Faydası Olacakmı?

Alınan linklerden %100 geridonuş garantisi veriyoruz,fakat sayısı hakkında kesin birşey soylemek mumkun değildir,konu altına devamlı olarak referans sayaclar eklenekcetir

Hangi forumlara eklenecek?
Captcha korumalı prli forumlara eklenecektir.

Bu Hizmeti Nasıl Vereceksiniz?
Kiralık sunucu ve backlinkbuilder ile verilecektir.

Odeme Yolları?
Garanti Bankası , Paypal

İletişim?
Pm

Konu Takipcisi : memento

Yorumlar Ve Referans(Yeniler Eklenecektir)

Uyarı!!!: Sslerdeki gibi ani hit artışı icin min. 1k backlink şarttır.