İLK GELEN 10 KİŞİYE %25 İNDİRİM!
KALAN
10-10
Site: PM Atın
Site Katagori: Kişisel Blog Sitesi
Site İndex: 1250
Site Yaşı: Yaklaşık 2 Yaşında
Site Alexa: 495K
Site Alexa TR: 7K
Site Hiti: 5K Gunluk
Site Hit Detayı: %90 Organik
Tanıtım Yazısı Fiyatı (Kalıcı): 20TL (Tanıtım yazısını siz gonderirseniz 20TL Eğer ben yazarsam 500 kelime yazarım +5 tl daha eklenir ilk belirtilen kelimede arama hacmi yoğun değilse 1 sayfa garantisi verebilirim duruma gore)
Banner Fiyatı 300X300: Aylık 50TL (Sağ ust koşeye ekleyeceğim, en verimli alan orası eğer satış yapıyorsanız bu parayı birkac gunde cıkarttırabilirim size, ayrıca reklam tıklamalarımız oldukca yuksek AdSense TO'mız Gunluk %0.94 buda gunluk ortalama 50 tıklama yapıyor)
Liste Sponsorluğu: 50TL (Bu reklam turu Turkiye'de cok fazla kullanılmasa da oldukca verimli, eğer arama hacmi yuksek olmayan niş bir siteniz varsa 1. sıra garantisi verebilirim bu konuda. Listelerimi detayından bahsedecek olursak, neredeyse hazırladığım listelerin en kotusu gunluk 250-500 civarında trafik getiriyor)
Not: Sitedeki tum kullanıcılarımız cok aktif herhangi bir paylaşımım anında okunmaya başlıyor. Ayrıca, şuana kadar hicbir tanıtım yazısı satılmadı siteden oldukca kaliteli bir site yazılarımı google'da arattığınızda coğunun ilk sırada diğerlerinin ise ilk sayfada olduğunu gorursunuz.
Satış Aylık 500K Gosterim Alan Blog'dan Tanıtım Yazısı 20TL
Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Tanıtım Yazısı Alımı & Satışı
- Satış Aylık 500K Gosterim Alan Blog'dan Tanıtım Yazısı 20TL