Girişimcilik, bayilik, ek iş, para kazanma, online iş fırsatları vb. bircok konuda icerik paylaşımı yapılan isinburada.com adresinde iceriklerinizi yayımlayabilirim.

***Lutfen Kurallara Uygun İcerik Gonderiniz. Aksi durumda isinburada.com sitesine uygun şekilde duzenlenip yayına alınır ve sorumluluk kabul edilmez.***

Sponsor İcerik Yayınlama Kuralları ve Gerekenler:

İceriğiniz reklam metni olarak değil kullanıcıya yararlı icerik olarak yazılmalıdır, Sponsor iceriğiniz icinde en fazla 2 adet gorsel kullanabilirsiniz. Yazınız icinde aynı siteye en fazla 2 link verebilirsiniz. Linklerin biri nofollow diğeri dofollow olarak yayınlanır. Dofollow linkiniz www.sitenizinismi.com gibi ana sayfaya değil (urun, hizmet, makale, hakkımızda vb.) icerik sayfalarına olmalıdır. Gorseliniz yoksa lisanslı bir gorseli ben ayarlıyorum, Resim formatınız durağan JPG veya PNG seceneklerinden biri olmalıdır, Sponsor secme hakkım olup T.C. kanunlarımız uymayan tanıtım iceriklerini kesinlikle yayınlamıyorum, Ana gorsel olarak kullanılacak resminiz genişliği en az 700 px olmalıdır, İcerik başlığınız en fazla 55 karakterli olabilir, İceriğiniz en az 350 kelime icermelidir. İceriklerinizde acık link verilmeyip belirlenen kelimeye linkleme yapılmalıdır. İceriğiniz yayına alınmadan once uzerinde gerekli gorulduğunde SEO amaclı duzenleme yapılabilir ve bu nedenle iceriğinize ekleme veya cıkarma yapılabilir, İleride oluşabilecek link guncelleme işlemleri icin isinburada.com uzerinden iletişime gececeğinizi ve belirlenen politikalara gore talepte bulunacağınızı kabul ediyorsunuz. Sipariş vererek tum kuralları kabul etmiş ve sorumluluğun sizin olduğunu onaylamaktasınız, Sponsor icerik yayınlama hakkında daha fazla detaylı bilgi ve referans iceriklerim icin sitemdeki "Sponsor Olun" sayfasını inceleyebilirsiniz. İcerikler aynı zamanda 10'dan fazla sosyal medya aracı ve imleme sitesinde paylaşılmaktadır. Ayrıca siteme abone olan (850+ kişi) kişilere izinli e-mail gonderimi otomatik olarak yapılmaktadır.

Fiyat iyinet forum platformuna ozel 150 TL yerine %30 indirimler 105 TL'dir. Odeme icin Shopier, Papara veya havale kullanılabilir. Gonderim masrafları alıcıya aittir.

Aklınıza takılan konular icin ozelden veya isinburada.com/p/sponsor-olmak-ister-misiniz.html sayfasında bilgi alabilir ve iletişime gecebilirsiniz. (En fazla 24 saat icinde donuş yapılacaktır.)