Site adresi :Bedava youtube Video izle Komik Videolar video indir izlesene en son videolar
Site icin istenen fiyat (Acık arttırmaysa başlangıc fiyatı): 600ytl
Minimum Arttırım Fiyatı: 50ytl
Acık arttırım bitiş tarihi: 1.11.2007
Sitenin acılış tarihi: yaklaşık 1sene
Kategori, sitenin iceriği nedir: komik video izle
Gunluk hit sayısı, kaynak link: (hitler oğlen 3 4gibi sıfırlanıyor yanıltmasın sizi) eXTReMe Tracking
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr4 bir senelik domain
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tum iceriği ile
Hosting dahil midir: 15 20gun idare edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hicbir problem yok
not:
site tasarımı tamamen bana aittir hic bir sitede benzeri vs yoktur tamamen ozgundur. script onarcade scriptidir . en cok sevdigim ve uğraşırken zevk aldıgım bir sitedir yaklasık 1 2ay once bazı problemlerden 2hafta kapalı kaldı ozamanlar 10k hiti vardı ve 1000tane video vardı sitede hepsi tektek titlerı secilerek elle eklenmiştir. daha sonra bot aldım siteye şuan 11000video vardır ama google tam indexlemedi bu indexlenme saglasa 10k+ yı gecicek..nerden biliyorum eger bakarsanız hite;
"video izle" yazınca ilk sırada :video izle - Google'da Ara
"komik videolar" yazınca ikinci sırada :komik videolar - Google'da Ara
"video indir" yazınca ikinci sırada :video indir - Google'da Ara
"izle" yazınca beşinci sırada :izle - Google'da Ara
daha bircok belli baslı kelimerle sadece anasayfa hiti sitenin tum hitine eşit nerdeyse yani istediginiz siteyi kurun hitiniz hazır.
siteye paralı link alınmıstır prsi yuksek sitelerden linki vardır okadar cok siteyle link değişimi yaptım duşmesi cok zor..
sitede hicbir reklam calışması yapılmadı cok sevdigim bir site oldugundan şuana kadar hic reklam alınmadı .tek reklamstore kullandım ve kullanıyorumda oda gunluk 5ytl civarı.(caps gosterilir)şoyle diyebilirim bu siteyi para kazanma amaclı degil zevk amaclı kullanıyordum daha cok
daha merak ettiğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz kolay gelsin.
ve satma sebebim cok bunalıma girdim artık hicbir işle uğraşmak istemiyorum son 4 5gunden beri nete bile girmiyorum okuluda bıraktım dersaneye gidip kimsenin aklına uymadan kendi isteklerimin peşinden koşucam.
5k++ KALİTELİ video sitesi satılık
Site Satışı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- 5k++ KALİTELİ video sitesi satılık