Burada asıl urun veritabanının kendisi. O yuzden site hakkında bilgi vermeye gerek yok. Ki isteyen veritabanını istediği sitede kullanır. Site adresini PM ile isteyebilirsiniz. Yine de site ile ilgili bir kac bilgi vereyim:
hic bir sponsordan banı yok, 2 aylık, pr 0, 4000 sayfası indexli. Hiti yok denecek kadar az.

171 kategoride, 14.000 kusur programın ekli olduğu wordpress veritabanı satılıktır.

Fiyat: 50 YTL

Bu veritabanını ben kendim kullanmak icin almıştım. Ki kullandım da. Ama enteresandır ki son zamanlarda benim işler pek yolunda gitmiyor. Hic bir sitem indexlenmediği gibi, indexlenenler de hit almıyor Sanırım bende var bi c***lik.

Veritabanının reseller hakkı olmadığı icin sadece "bir kişiye" satacağım. Alan kişi başkasına satarsa bu etik olmayacaktır.

Veritabanının orjinali wordpress'in eski surumune gore olduğu icin tamamen seosuz şekilde. Ki zaten seo icin gerekli olan kısımlar da leech edilmemiş. (Yani linkler site.com/?p=2234 şeklinde)
Ama ben butun sayfaları "site.com/program-adi haline" getirttirdim.
Bilmeyenler icin acıklama duşeyim;

Bunu yapmak klasik wp admin panelinde "kalıcı linkleri" belirlemek gibi değil. Bunun icin ayrıca db'de duzenleme yaptırmanız gerekiyor. O yuzden orjinalini alsanız da eğer wp veritabanı yapısını bilmiyorsanız cevirmeniz imkansız. Ben paralı olarak başkasına cevirttirdim.

Ayrıca veritabanı ile beraber "wordpress article rewriter" eklentisini de ucretsiz olarak veriyorum. Ben bunu 7 dolara almıştım. Sitedeki tum ekli programların tanıtım metinlerini ingilizce'den ingilizce'ye cevirerek orjinalinden farklı hale getiriyor. Bu sayede siteniz "dublicate content" olmaktan kurtuluyor.

Spekulatif yazılar yazılmaması icin peşinen soyleyeyim;
Bu veritabanının orjinali bundan daha ucuz. Ama icinde article rewriter eklentisi yok ve seosuz. Fiyat o yuzden diğerinden daha pahalı. Zira ben bir de bunlara para verdim.

Ciddi alıcılara PM ile demo adres verebilirim. Aynı şekilde "illa ben orjinalinden alıcam" diyenlere de orjinalinin satış adresini veririm.
Son dipnot:

Satın alan kişiye de malesef ancak yarın teslim edebilirim zira veritabanının boyutu cok buyuk. Gece upload etmeyi planlıyorum.

Birden fazla alıcı cıkarsa en yuksek fiyatı veren alır. İşin pazarlıkla kızışmaması icin direkt "ben 70 ytl veriyorum" diyen ilk kişiye de diğer teklifleri hic hesaba katmadan veririm.

ps:
site ile birlikte 70, site haric sadece veritabanı 50.