Merhabalar;

Tasarım ve kodlamasında uzun sure calıştığım scriptarsivi.org sitesini mecburiyetten satıyorum.

Tasarım ve kodlama tarafımdan yapılmıştır. Ozellikleri:

* Tema tabanlıdır. Tek tıklamayla site teması değiştirilebilir.
* Kategori ve alt kategori yonetimi
* Betik yonetimi
* Reklam yonetimi
* Link yonetimi
* Odul sistemi (uyelerin katılımını arttırmak icin hazırlanmış bir sistem. yonetim panelinden odul vermek istediğiniz uyeye tıklamanız yeterli.)
* Uyelik sistemi
* Yonetici onaylı betik ekleme (uyelerin ekledikleri icerik yonetici kontrolu sonrasında yayınlanır)
* 2 basamaklı yonetim sistemi( yonetici; onay bekleyen icerik, kategori, alt kategori, betik, link, eposta yonetimini ve kendi eklediği iceriği kontrol edebilir. Kendi eklediklerini gormesindeki amac, odullendirme esnasındaki tutarsızlıklara karşı hazırlanmıştır.. Root yetkileri ise bu yukarıda sayılanlara ek olarak; icerik ekleyen yoneticilerin kacar tane eklediklerini gorebilme, uye yonetimi, odullendirme, yonetici yetkisi verebilme, uyelerin son giriş tarihlerini, odul sayılarını son giriş yaptıkları IP adreslerini gorebilme, yonetici ekleme/cıkarma/duzenleme, veritabanı yedekleme, statik sayfaları duzenleme < anasayfa, hakkımızda, iletisim vs..>, reklamları duzenleme, site başlığı altyazısı email adresi ve gecerli tema secimi gibi genel ayarları yapabilme)
* Eklenecek iceriği upload edebilme ya da direk link alma.
* Upload işlemi yapılıyorsa verilen dosyayı yeniden random isimlendirme.
* İceriği oylama, yorum ekleme.
* İcerik eklemek icin WYSIWYG editoru (FCK)
* Uyelikte bilgilendirme maili
* Linux tabanlı sunucular icin SEO destekli teması mevcuttur.
* Temiz kodlama

Domain isimtescil 2006-09-29 kayıtlıdır. Bitiş tarihi 2008-09-29 ayrıca PR 1 ve sonraki guncellemede 3 ve uzeri beklenmektedir.

Hosting adamer.com.tr de olup, isteyene devredilebilir.

Google Adsense aylık geliri ortalama 30$ civarı olup gunluk tekil hit ortalama 40 civarıdır. O.M. ile istatistik talep edebilirsiniz. Hitler %97 Google kaynaklıdır. İcerikle ilgili aramalarda genellikle ilk sayfada cıkmakla birlikte, anahtar kelimelerde ilk ya da ikinci sıralarda yer almaktadır. İcerik tamamen orjinal olup, uyeler tarafından eklenmiştir. Gecerli istatistik: 43 uye, 3 yonetici, 582 betik, 8 ana kategori, 75 alt kategori, 7 link.

İceriğin artması halinde hit Google kaynaklı olduğu icin tavan yapabilir. Hemen hemen tum sayfaları Google indexlidir. Bkz: Google Index scriptarsivi.org alanından aramasının yaklaşık 1.550 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuclar. (0,23 saniye)

Sitemap Google'a kayıtlıdır.

Acılış fiyatı 200 YTL olup, minimum arttırma 10 YTL dir. 8 Ekim pazartesi 23:00 e kadar acık arttırma devam edecektir.

Satış halinde odeme Havale ya da Paypal ile olabilir.

Yonetim paneli demo talebi, istatistik talebi, Adsense screenshot talebi ya da herhangi bir sorunuz icin O.M. gonderebilirsiniz.

www.scriptarsivi.org

İyi calışmalar..