Site adresi: www.download-tr.org

Sitenin acılış tarihi: 3-5'gun oluyor.

Kategori, sitenin iceriği nedir: Program Download Sitesi.

Gunluk hit sayısı, kaynak link: Gunluk hit'i yok..

Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Site Herşeyiyle..

Hosting dahilmidir: Hayır-

Banlı olduğu sponsor varmı: Yok-

Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok-

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok-

Acıklama : 1 Hafta once bana hediye edilen domain'e , EJDER'in kodlamasını yaptığı sistemi kurdum. Birkac ufak duzenleme ve adsense entegresi yaptım. Alacak arkadaşa site herşeyiyle birlikte verilecektir. Satma nedenim , yabancı bir projeye başlamam..

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o->

Site adresi: www.mp3worm.net

Sitenin acılış tarihi: 1 Ay'a yakın..

Kategori, sitenin iceriği nedir: İngilizce Şarkı Sozu Sitesi.

Gunluk hit sayısı, kaynak link: Eskiden vardı ancak siteyle uğraşmadığımdan dolayı artık yok. Benimde siteyi aldığım arkadaş eskiden mp3 paylaşımı yaptığı icin hit'leri yuksekmiş ancak ben siteyi alıp şarkı sozu sitesi yaptım ve 15 gun icerik koymadım bu surede user sayısı yok denilebilecek sayıya indi.

Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Site Herşeyiyle..

Hosting dahilmidir: Hayır-

Banlı olduğu sponsor varmı: Yok-

Banlı olduğu arama motoru varmı: Yok-

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok-

Acıklama : Bu siteyi hit'leri guzel diye almıştım bir arkadaşımdan. Ben siteyi aldım ve o 15 suresince site kapalı durdu. Butun hitler sıfıra indi , uzerine şarkı sozu bloğu kurdum , SEO işlemini yaptım. 233 tane , şuan dunyada en cok aranan şarkı sozu listesinin ilk 250'lik bolumunu oluşturan sozleri tek tek ekledim. Siteyle ilgilenebilirseniz birkac yere reklam verebilirseniz iyi hit sağlayabilirsiniz..

------------------------------------------------------------------------>

Yukarıdaki İki Site 30 YTL'den Satışa Sunulmaktadır. Hit'leri yok ancak guzel iş yapabilecek site ikiside aslına bakarsanız. Yeni başladığım yabancı proje dolayısıyla bu sitelerimle ilgilenemediğim icin satıyorum.. 30 YTL'yi veren siteleri alır

Saygılar..