Doldurulması zorunlu alanlar
Site adresi: SanalBirlik.Net
İstenen minimum fiyat: 500 YTL
Minimum Fiyat Artışı : 10 YTL
Hemen Al : 1000 YTL
Sitenin acılış tarihi: 7 Haziran 2006
Kategori, sitenin iceriği nedir: Video Sitesi ( Youtube kaynaklı )
Gunluk hit sayısı, kaynak link: 1000+ - Webservis
Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Site tum iceriği ile satılıktır.
Hosting dahilmidir: Hosting şuan sponsordur.
Banlı olduğu sponsor varmı: YOK
Banlı olduğu arama motoru varmı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Kendi duzenlediğim SEO uyumlu bir Scripttir..
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: YOK

Doldurulması opsiyonel alanlar
PR değeri varsa linki (opsiyonel): PR4
Alexa sıralaması linki (opsiyonel): 353,655 - http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?url=www.sanalbirlik.net
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): Sitede Adsense kullanıyorum. Gunluk gelir 4 $ ve uzeri.
Satış sonlanma tarihi (opsiyonel): 10.04.2007

Satıcının eklemek istediği notlar: Site daha once toplist olarak kullanılıyordu fakat Trafikte sorun yaşadığım icin, toplist i kapatıp video sitesi acmaya karar verdim.. Sitenin video kaynağı youtube dur..Adsense icin kullanabilirsiniz. Aylık geliri 100 $ uzerindedir. Siteyle fazla uğraşamıyorum. Eğer gercek anlamda uğraşılırsa Gelirleri %100 artabilir. Pagerank değeri 4 Tur. Google'da 5.740 sayfası indexlidir. Aramalarda 1. yada 2. sayfalarda cıkıyor.. Script SEO uyumludur!. Tekliflerinizi bekliyorum.. Eğer duzgun bir fiyat cıkmassa, satmama hakkımı kendimde tutuyorum!. Domain turkticarette panelimdedir.. Anlaşacağımız kişiye, domain + site anında transfer edilecektir..

Saygılarımla..