Arkadaşlar elimde birkac site var elimden cıksın istiyorum. Eğer ilgilenen olursa hemen durumu anlatayım.
Beni tanıyanlar bilir arama motorları ile oynamayı cok seviyorum, ceşitli kelimelerde yukselme calışmaları yapıyorum zaman zaman, bu calışmalardan bazıları kendi ilgi alanım dışında bunları satmayı duşunuyorum.
Elimde olan siteler, software, sağlık ve turizm siteleri bunları elimden cıkarmak istiyorum...
Ornek bir istatistik ile software sitesi 74.000.000 sonucta google da ilk sırada cıkıyor diğer kelimelerindede bir hayli ziyaretcisi var, ortalama hit 400-1000 arasında değişiyor tekil ziyaretci, site getirisi adsense ile 1-2 dolar 3 gun once park ettim sedo getirisi 15 euro olmuş... Site cok yeni sayılır 1-2 aylık bir calışma devamı getirilirse cok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.
Sağlık sitesi 2.920.000 sonucta 2. sırada cok sık arananlardan iyi getirisi olan bir site diyebilirim, cok fazla ziyaretcisi yok fakat tıklama oranlarına baktığımda bu sabah 2 tıka 2.3 dolar vermişti...
Turizm sitesi genel bir portal herhangi bir optimizasyon yapmadım icinde bolgesel tantıımlar ve otel bilgileri yer alıyor.
Bu tarz siteler ile ilgilenen, ilgilenecek olan arkadaşlar var ise satabilirim.
Yada icerik sağlayabilirim diyen kişiler var ise geliri %50-%50 paylaşabiliriz, tekliflerinize acığım. Soylediğim gibi bu sitelerin hepsi yeni siteler, pr değerleri 3 - 5 arasında değişiyor sadece bir guncelleme gorduler.
Kolay gelsin
Satılık siteler
Site Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Satılık siteler