HEPSİ PR1-PR4 HEPSİ FARKLI İP,KALİTELİ,MANUEL,(.EDU UZANTI OLAN SİTEDE VAR) | 20 Turkce Foruma Tanıtım Yazısı SADECE 14,90 TL ! BU FİYAT KACMAZ !

Bu paketimizin ucreti kısa sureliğine 14,90 TL
Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi daha once .edu forumlara imza backlink eklemesi yapıyordum ve gayet başarılı calışmalarım oldu.Muşteri memnuniyetini ilk koşul olarak belirledik ve başarılı calışmalar cıkarttık.Bu paketimizdede sitelerinize ilac gibi gelecek olan PR1-PR4 arası Forumlara tanıtım yazınızı ekliyoruz.(.EDU ve .GOV SİTELER BİLE MEVCUTTUR PAKETİMİZDE) Tanıtım yazısının faydalarını aşağıda acıklıyorum.

Tanıtım yazısının faydaları;
-Kaliteli sitelerden backlink kazanmış olursunuz.
-Ekleyeceğimiz butun forumlar arama motoru googleye acıktır yani google index alabilen konulardır.
-Pagerank değerinizin yukselmesine etkili olabilir.
-Google sıralamanızın daha iyi sonuclara cıkmasına etkisi olur.
-Daha hızlı index almanıza etki sağlar.

Paketimizin iceriği ilgili bilgiler;
-Paketimizde toplam 20 tane forum sayfası eklidir.Bu sayfalar tamamen farklı sitelerden oluşmaktadır.
-PR1 ile PR4 arasındadır asla kalite acısından PR0-PR/NA turunden sitelere eklemiyoruz.
-Tamamen el ile hicbir program kullanmadan eklenmektedir.
-Ucretsiz ve kalitesiz sitelere tanıtım yazınız eklenmez.

Pakette neler var?
-20 adet Farklı IP Forumdan Tanıtım Yazısı
-PR4 Sitenin Anasayfasından 1 Aylık Doğrudan Backlink
-Pingleme işlemi (isteğe gore)
-Tanıtım yazınızın imla kurallarına uyarak guzel ve hoş bir sunumla yazılması (+5 TL'dir)
-Ucretsiz Rapor

Bu paketin fiyatı yukarıda'da dediğimiz gibi 14,90 TL'dir.Bu fiyata tek tek tanıtım yazısı alacağınıza gelin bizim tanıtım yazılarımızı deneyin.

Listemizin bir kısmından pagerank değeri goruntuleri

Nasıl yapıyoruz?
-Pakette yer alan forumlara tanıtım yazınız ozenle eklenir.
-Tanıtım yazınızın eklenmiş olduğu siteler not defterine kayıt edilir ve rapor edilir.
-Hediye olarak PR4 sitemizin footerine vereceğiniz kod 1 ay durmak uzere eklenir.(PR4 footerden link vereceğim site Site kendi sitemdir.Raporunuza eklenecektir.)
-3 gun icerisinde raporunuz tamamlanır ve belirtmiş olduğunuz eposta adresine raporunuz gonderilir.

Ucret: 14,90 TL

Odeme: İş Bankası , Paypal , EFT

Paypal kur:

1,70

İletişim[/B Msn: email protected

Daha onceki yaptığım calışmalar icin (eski calışmalar şuan aktif değildir) i-traderlerime goz atabilirsiniz.

R10.net // NETADAM