Evet Arkadaşlar Blog Backlink Kampanyamız Başlamıştır .Artık Bundan Sonra Her Cebe Gore Fiyatlarımız Vardır ve Fiyatlarımız Gayet İyidir .

Butun Blog Backlink Paketlerimiz Aşağıdadır . İstediginizi Secip Benle Pm İle İrtibata Gecip Paketimizde Yararlanın .

Blog Backlinklerimizin Ozellikleri :

%100 Oto Onaylı Sitelere Atılacaktır .

Bazıları Pr'li bazıları Pr'siz .

Bazıları dofollow bazıları nofollow .

Siteler otomatik onaylı oldugu icin yormlarda linkinizin cıkmasını beklemezsiniz .

Backlinkler sitenizin indexlenmesini daha hızlı artıracaktır .

İş bitiminde detaylı rapor .

Not : Sitelerin pr'leri , do follow - no follow olmaları tamamen garanti dışıdır . saten onemli olan linklerinizin bloglarda guzel bir şekilde yayınlanmasıdır . Linklerin kalıcılığı sitelerin adminlerine baglıdır.

Odeme Ve Ucretlendirme :

Arkadaşlar Sadece Paypal Kabul Ediyorum Ama Misli.com da Alabilirim TL ye Gore Fiyatlandırma Yapmadım Ama Misli.com Alımlarımda Gene $ a Gore Makul Fiyatlar Cekerim Sizlere . Mesela Paket 4 u ele alalım Fiyatı 3 $ Ben Size 5 Tl Derim Misli.com Hesabına Gore İlerki Zamanlarda Garanti Eklenebilir Arkadaşlar .

Rapor Ve Teslimatı :

Rapor Teslim Suresi 24 - 48 Saat Arasıdır Ancak Cok Yıgılma Olursa Bu Saat Artabilir . Zamanın Artmasını Biz Muşterimize Pm Yoluyla Bildiririz .

İletişim :

İletişim Pm Yoluyla Arkadaşlar .