Merhaba arkadaşlar,
VALID PR9, Turkce İcerikli sitemden tanıtım yazısı satıyorum.
SİTE İLE İLGİLİ BİLGİLER
"hek Link ya da yonetimimde olan kurum sitesi vs. değildir."
Bildiğiniz sıradan tec.com gibi bir TLD domain olup, kendi godaddy hesabımda kayıtlı olan, kendi hostgator reseller hostingimde host edilen, Wordpress kurulu normal bir sitedir.
Domain İngilizce, giyim ile ilgilidir. İcerik Turkce'dir ve Turkce olarak indexlidir site. Teknolojiden oyuna, sinemadan guzelliğe, modaya, Ekonomiden habera, her turlu ceşitli konuları yayınladığım bir icerik yelpazesine sahiptir. Alexa 8M'dur.
- Anasayfada 10 yazı bulunmaktadır, makalenin eklendiğinde sizin yazınızdan sonra 10 yazı eklene kadar anasayfada yer alırsınız.
İndex'i, infosu, herşeyi vardır, normaldir. Yani valid, gercek PR9'dur.
Domain Aralık 2011 Kayıtlıdır.
SATIŞ ŞARTLARI
- En az 500 Kelime civarlarında ozgun makale yazmalısınız. Makale icinde 1 adet linke izin verebilirim.
Makale kesinlikle ozgun olmalıdır arkadaşlar, yazdığınız makaleyinin birkac satırını google'da ararım eğer icerik cıkarsa istediğim fiyatın 5 katınıda verseniz satış yapmam. Yani bu sizinde faydanıza, almış olduğunuz link dahada değerli olur.
- Site adresini satın almadan once oğrenme şansınız yoktur.
Yani: Site ile ilgili tum bilgiler yukarıda, bu bilgilerden farklı birşey yoktur. Aklınıza takılan başka soru varsa da sorabilrisiniz, ancak makaleyi almadan, yani odemeyi yapmadan sitenin adresini oğrenme şansınız yok. Bu uygulamanın nedeni sadece meraktan soracak insanların, ya da siteyi şikayet edebilme art niyeti gosterecek insanları bertaraf edebilektir. Yani bu makale alacak arkadaşlarında lehinedir.
- Makaleyi alıp siteyi oğrendikten sonra, hicbir neden ile vazgecme hakkına sahip değilsiniz.
Yani Şartlar bunlar, dileyen alır ki bu şartların hepsi makale alacak arkadaşların da lehinedir.
Fiyat: 50 TL
Pm ya da [email protected] msn adresimden iletişime gecebilirsiniz.
Satış PR9 Turkce İcerik Siteden Tanıtım Yazısı Satışı
Backlink Alımı & Satışı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Backlink Alımı & Satışı
- Satış PR9 Turkce İcerik Siteden Tanıtım Yazısı Satışı