Site Adresi: Pm ile
İstenilen Fiyat: 9k ufakta olsa pazarlık yapılır.
Sitenin Aylık Getirisi: İlgilenildiği zaman 40-50 tl Adsense gunluk
Sitenin Kategorisi: Site iceriği nedir? Ulusal Haber
Gunluk Tekil Hit Sayısı: İlgilenilmiyor pek yok
Site Analiz Bilgileri: Alexa Global 322k
Google İndex: 71k
Banlı Olduğu Sponsor: Hayır
Banlı Olduğu Arama Motoru: Hayır
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet sınırsız Te bilişim vertigo (2,500 tl)
Ozel Notlar: Siteyle hic ilgilenemiyorum yalnızım ve cok yoğun calışıyorum başka forumdan bir kac editor buldum fakat işi layıkıyla yapmadılar. Acıkcası cok sıkıldım ve daraldım. 7-8 aydır Newsde onlarca guncellemeden alnının akıyla cıktı kesinlikle uyarı vs hic bir şey almadık. Bir ara işten dolayı boşluğum oldu İHA ajansı uyelik aldım gunde bir kac saatimi ayırarak gunluk sadece adsenseden 40-50 tl aldım. 20tl de aldığım oldu 5tl de ama şunu belirteyim ne kadar cok ilgilenilirse o kadar cok getirisi oluyor. Şunuda soyleyeyim kesinlikle spam hile vs gibi illegal yollara gidilmemiştir sadece başlık ve acıklama kısmı değiştirildi. Girilen haberler saniyede google ilk sırada cıkmakta. Soylemekte yarar var altını cizerek soyluyorum alacak kişi sağlam ekip kuracaksa alsın yada ekibi varsa alsın adam bulur calıştırırım derse iki gun sonra siteye dahi girmek istemez bunu belirteyim. Fiyatı belirttim gercekten cok uygun fiyata veriyorum arkadaşlar domain marka olacak kapasitede cok akılda kalıcı ve anlamlı bir isim. Ufakta olsa Sunnettir diyerekten pazarlık olur lutfen ciddi alıcılar iletişim kursun... İstanbul icin elden teslim edilir
Google news kayıtlı site cok uygun fiyata satılık
Site Satışı0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Site Satışı
- Google news kayıtlı site cok uygun fiyata satılık