Site Adresi: Acıklamayı okuyunuz
Domain yaşı: Ortlama 1
Alexa değeri: 1200 - 460 arası
Sitenin PageRank değeri: 4 - 3 - 2 - 1
Siteden Kac Link Satılacak: 3
Sitenin Hiti: Acıklamayı Okuyunuz
Kabul edip-etmediğim linkler: adul-t ve vvarez siteler dışında butun siteler
Aylık-3 aylık-Yıllık İstenen fiyat: Acıklamayı Okuyunuz
Odeme Koşulları: Pay pal, Banka Havalesi
Site Hakkında Not: -

Oncelikle bu ticari bir paket değildir. Kendime ait olan site ve bloglardan vereceğim linklerdir. 1 adet site PR 4 (alexa 520 k), 1 adet PR 3 blog (alexa 2.000 k civarı), 1 adet PR 2 site (Alexa 460 k), 2 adet PR 2 blog (1.200 k), 1 adet PR 1 forum (alexa 1.000 k civarı), 1 Adet PR 1 Site ( alexa 1.000 k civarı) (bakımda ama Taahhut edilen sure boyunca acılır acılmaz yayına alınacaktır) , 2 adet PR 1 blog, 1 adet aktuel haber sitesi PR 1 ( 1000 k civarı alexa) ....

Bunların 3 tanesi hemen hemen her gun guncellenmektedir. Diğerlerinin ise kimi haftada 3-4 kimiyse haftada 1 guncelleniyor. Parantez icindeki alexa rakamlarını goruyorsunuz. Total olarak gunluk hit 2500'un uzerine cıkıyor genelde. (1500-6000 arası diye duşunun) ancak hit yollamayı veya sağlamayı taahhut etmiyorum bu biraz da sizin tanıtım yazınıza ve sitenizin kalitesine bağlı. Bu paket alexa ve PR değerlerinizin gelişmesi icindir.

Toplam 11 site & blog

Hicbiri adul t, film, download veya mp3 sitesi değildir. Sağlık, Spor, Aktuel dergi, Yemek, Nostaljik muzik konularında icerik barındırmaktadırlar.

Yazacağınız tanıtım yazısı ve sececeğiniz 2 resmi "post" olarak 30 gun barındırmak icin 50 TL (link dahil/ 3 kişi)

Yazacağınız tanıtım yazısı ve sececeğiniz 2 resmi "sayfa" olarak 30 gun barındırmak icin 75 TL (link dahil /3 kişi)

Sitelerde tum sayfalarda sağ sutun ustte 300 x 250 banner barındırmak 30 gun 100 TL (1 Kişi)

Site listesi icin PM Atabilirsiniz. Kendi sitelerim dışında dışarıya ilk kez link vereceğim. Butun siteler yandex, bing ve google'a kayıtlı ve ceşitli sayfa sayılarında indekslidir. bazı blog ve sitelerin ana sayfa dışında post ve sayfalar bazında da ayrı pagerank değerleri vardır. (sanırım 7-8 tane ama hangileri acıkcası ben de hatırlamıyorum.)