Site Adresi: BelgeselSeyret.Net
İstenilen Fiyat: 100 TL Direk Ama Az da Olsa Pazarlık Sunnettir
Sitenin Gunluk Getirisi: Adsense var ama kapalı sorun var başka reklam şirketi var

0,75 $ gunluk o da guncel olduğu zaman şuan olmadığında 0,3 $ ama reklam yok şuan sitede son

durumu bilmiyorum.
Sitenin Kategorisi: Belgesel İzleme
Gunluk Tekil Hit Sayısı: 120- 150 Tıkla

Bak

Hosting ve Domain Firması ve Bilgi: Domain İHS'de kayıtlı isteyen olursa misafir

kullanıcı acarakta kullanabilir domaini. 30.06.2014 acıldı site 29.06.2015 kadar suresi

yaklaşık 10 ay gibi sure var bitmesine 2 ay once yeniledim. Wop-Group barındırılıyor site.
Site Analiz Bilgileri: BelgeselSeyret.Net

Analiz

Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır, Hostingin suresi bitmiş firmadan rica ettim 1

aylığına saolsunlar actılar. Ama yedeklerimin hepsi tastamam haftada uc defa alıyorum.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Evet, her şey dahil
Ozel Notlar: Siteyi ilginemediğim ve kredi kartı borcumdan dolayı

satıyorum.Site domain ve hosting dosyalarıyla birlikte satılıktır.İsteyenler sadece direk

domaini de alabilir fiyatı duşer tabi.Siteye hic seo yapmadım ve yapmadığım halde

bazı kelimelerde ilk sayfadayım. Belgesel izle kelimesinde ilk sayfa geldim 8'e kadar

o da icerikle tabi sonra icerik girmedikten sonra 16. sıraya kadar geriledim yani her şey

sizde kalıyor icerik ve seo. Sitedeki yazılar tamamen ozgundur bizzat ben yazdım ellerimle

genellikle videolardan toplayarak yazıları yazdım. Varsa da birkac tane kopya vardır o da

balı olsun.Yandex İndexi vardır sadece analiz yaptığım site gostermedi isteyen başka

analizlerde bakabilir. Paylaşımlarımı 2K twitter sayfasından ve Facebook'tan

paylaşıyorum dakkada hemen 55 izleyici alıyor.Alexa Turkiye'de 8 Bine kadar geldim

sadece 12 gun sitemi guncel tutmadığım icin ulke sırasından bile cıktım nasıl bi şeyse

artık. Bu işte icerik ve seo yaptığınız zaman rakipleri atlatırsınız zaten rakiplerde basit

bakmayın oyle ilk sıralarda olduğuna.Siteden toplam 50 tl ekmek yedim diyebilirim.Alan

arkadaş kesinlikle pişman olmayacak.Gercek alıcılar pm gondersin.Odeme banka havalesi

veya paypal da olabilir.

veya ozel mesaj