Arkadaşlar size işlemi kısaca anlatayım bilmeyenler icin siz msnden sitenizin linkini (max 2 site) veriyorsunuz ve aşağıdan istediğiniz paketi seciyorsunuz ben linkinizi sitelere en doğru şekilde ekleyip linkinizin olduğu yeri size rapor ediyorum bu kadar basit .. otomatik olana gelirsek birazda ondan bahsedeyim bu site PR 8 dir burada gerekli yere sitenizin linkini eklerim bu site anında sitenizdeki konuları linkleriyle cekip ekler yani tum konularınıza backlink sağlanmış olur ve en guzel yanıda siz sitenize konu ekledikce site otomatik olarak anında linkleriyle cekip ekler konuları bu ne kadar surer derseniz cevabı site kapanana kadar olacak ki PR 8 sitenin kapanması ihtimali cok duşuktur ...
PR 9 Paket
Bu pakette 2 adet PR 9 backlink sitesi mevcuttur Fiyatı 6 $
PR 8 Paket
Bu pakette ise yukarıda belirttiğim otomatik PR 8 backlink site dahil 3 adet PR 8 backlink site mevcut Fiyatı 7 $
NOTLAR= Paketlerden herhangi birini alana PR 7 backlink siteye ekleme hediyemdir .. 2 sinide alana 3 $ indirim yapılacak fiyat 10 $ olacaktır tabi yine PR 7 eklemede hediye ..En onemlisi ise bu eklemeleri yaptırdığınız andan itibaren bu sitelerin ozelliği olan alt sitelerden backlink gelmede işleyecek ve siz hic birşey yapmadan bakacaksınızki sitenizin backlinkleri her gun en 40-50 artacak alt sayfalar 5-6-7 şeklindedir yani siz hicbirşey yapmadan yukardakilere ekstradan hergun 40-50 adet PR 5-6-7 backlink eklenecek sitenizin backlink listesine bu listeye nerden bakacağını bilmeyenlere adresini vericem merak etmeyin...
Paketler Pahalımı Geldi ? İstersen tek olarakta alabilirsin ;
PR 9 (her biri) = 3 $
Oto PR 8 = 3 $
PR 8 (her biri) = 2 $
PR 7 = 1.5 $
İLETİŞİM = [email protected]
webadisi' Alıntı:
arakadaş sağlam guzel iş cıkartıyor oneriyorum ..
Genişletmek icin tıkla ...
spring27' Alıntı:
Saol teşekkurler Sorunsuzca Linkler Alınmıştır
webadisi' Alıntı:
kesinlikle tavsiye ediyorum ..
KESİNLİKLE hekLİNK DEĞİLDİR ..Forumun Yasaklarını Okudum Bunlar Blog Siteler Değildir !!
Satış Flaşş !! Sitenizdeki Tum Konulara Otomatik Backlink (Siz Değil Kendi Otomatik Ekliyor
Backlink Alımı & Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- SEO Hizmetleri
- Backlink Alımı & Satışı
- Satış Flaşş !! Sitenizdeki Tum Konulara Otomatik Backlink (Siz Değil Kendi Otomatik Ekliyor