Bende bir virusmu desem spy mı desem bilimiorum ineternet exploreri actıgımda googleye ad aware olsun super anti spy olsun spy veya worm temızleyıcı bır program yazdıgımda tam download edecem siteyi bilgisayarda olan spy veya virus kapatıyor bilgisayar bos ama ben counter oynarken fln klavyeden bi tusa basınvca bilgisyar cok yoğunmus gibi klavyede bastıgım tusa 1 2 saniye basmaya devam ediyor (sadece oyunda) kasper sky ile tarattım bi şey bulmadı ne yapcam lutfen yardım edın 3 seferden berı format atıyorum 1 hafta gecmıyor gene bakıorum gene bulasmıs ben bılgısayarı kurunca bır suru bılgısayarın temel programlarını yuklerım bunlardan bulasacagını sanmıorum bunları zaten yuklemessem bılgısayrıı kulannamam gıbıme gelıo (winrar msn flash player direct x.....) VEE sitem GERİ YUKLEMEYE BASINCA BİLİGİSAYARINIZI SİTEM GERİ YUKLEMEYLE KORUYAMASSINIZ DIO SONRA RESS!!!!!!!!!!!!!