Teknoloji, program ve webmaster icerikli PR3 siteden link, reklam ve tanıtım yazıları yayınlıyoruz. Link footer kısmında ve tum sayfalarda gorunecek şekilde yerleştirilir. Ucret: 1 aylık 20 TL, 3 aylık 45 TL ve 6 aylık 75 TL.
Banner reklam alanları: tum sayfalarda gorunur ve kayar reklam sağdadır. Dikey şekilde istediğiniz boyutlarda olabilir.Ucret aylık 40 TL, 3 aylık 100 TL dir. Diğer tum banner alanları aylık 20 TL, 3 aylık 45 TL olarak ucretlendirilir.
Tanıtım yazısı: Portal ve forum olmak uzere 2 secenek var. Her iki secenek de yazınız site olduğu surece silinmeyecektir. Portal ucreti 10 TL, Forum ucreti 5 TL dir. Eğer cok sayıda tanıtım yazısı yayınlayacaksanız (20 veya daha fazla) ucret duşer ve size sitede yetki verilecek olup yazılarınız anında yayına başlar. Her tanıtım yazısında max 3 adet link cıkışı olmalıdır.
Kesinlikle nofollov etiketi kullanılmaz.
Linklerin zamanı dolmadan kaldırılması soz konusu olamaz. Eğer istenirse telefon numarası verilir.
(diğer webmaster sitelerinde kullanıcı ismin aynıdır. e-ticeret bildirimlerime bakabilirsiniz)

2. Site:
PR 3 olup, eğitim icerikli forum sitesidir. Link ve banner reklam fiyat ve koşulları yukarıdaki site ile aynıdır. Tanıtım yazısı yayınlayamıyoruz. Eğitim icerikli olduğundan dolayı sadece eğitim icerikli sitelerin ve kurumların tanıtım yazıları yayınlanmaktadır.