Oncelikle herkese merhaba,

Uzun bir suredir tanıtım yazısı satışı hususunda bir konu acmamıştım fakat sunduğum hizmeti biraz daha profesyonel hale getirme kararı aldığım icin ve yeni calışacağımız kişiler acısından fikir oluşturması adına bu konuyu acıyorum...

Tanıtım Yazısı Nedir, Neden Satılır?

Tanıtım yazısı, site iceriğiniz hakkında hazırlanmış olan ve icerisinden 3 adet sitelerinize link cıkışı sağlayacağınız başka sitelerde yayınlanan basın bultenleridir...

Oncelikli amacı google gozunde genel kalitedir fakat yayınlanan sitelerin hit durumuna gore yazılara gorsel olarak iletişim bilgilerinizi koymanız tekil ziyaretci acısından da faydalı olacaktır...

BİZİM TANITIM YAZISI CALIŞMA BİCİMİMİZ NEDİR?

8 farklı ip uzerinde 10 farklı ozgun, guncel sağlam kaliteli sitelerden tanıtım yazısı satışı sunmaktayım... Sitelere dair bilgileri ciddi alıcılar icin pm olarak yollayabilirim...

Calışma bicimimiz de şu şekilde;

** Site adresinizi ve link almak istediğiniz 3 sozcuğu belirttiğiniz bir acıklama maili yollayın...

** Odemeyi Gecin..
** İş sonunda Raporunuzu Mail Adresinize Teslim Alın...

10 adet sitemizde yayınlanan tum yazılarınız ozgun makale formunda hazırlanacaktır... Tanıtım yazısının ozgun makalelerden alınıyor olmasının onemi ve doğallığı on plana cıkıyor burada..

10 YAZIYI NE KADAR ZAMANDA YAYINA ALIYOSUN?

Bu soru guzel bir soru aslında, kesinlikle tanıtım yazılarındaki temel felsefe DOĞALLIK olmalıdır.. Bu yuzden bir anda yazılara asılmanız, doğal birşey yapmadığınızı belli edecektir...

Gunde 1 adet olarak yazılarınızı yayına alıyoruz... Cok cok acil, ozel calışma diyenler olacak olursa gunde max 3 yazı yayına alıyorum. Daha fazlasının size zarar vereceğini duşunduğum icin ne yazık ki yardımcı olmuyorum...

Referanslarınız Nerede?

Bizimle bugune kadar calışmış kişilerin duşuncelerini yazması icin actım bu konuyu ozellikle, referanslara bakarak fikir oluşturmanızı ve bu doğrultuda calışmak isterseniz detayları talep etmenizi rica ediyorum...

Referanslar buraya eklenecektir...

İyi calışmalar...

NOT: Konuyu r10 da actığım icin referans goruşlerin tamamına oradan ulaşabilirsiniz... Genellikle r10 uzerinden bize ulaşan kişilerle calışmıştık, iyinet den de 2-3 kişi ile calıştık...

http://www.r10.net/link-borsasi/646...den-tanitim-yazisi-satisi-ve-referanslar.html