Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazmış olduğum gibi elimde TD-W9970 v1 modem var. Ben bu modemi TP link'in kendi sayfasındaki Firmware dosyasını
buradan
indirerek modemi guncelledim. Yalnız İngilizce olduğu icin vazgectim ve
bu konudaki
dosyayla modemi tekrar guncelledim. Yalnız DSL ışığı yanmıyor. Kuruluma gelen Telekom gorevlisi arayuz değişikliğinden dolayı boyle olduğunu soylemiş. Ben D Smart'ın sağladığı Firmware'e nasıl donerim. Abonelik bittiğinden dolayı D Smart destek sağlayamayacağını soyluyor. TP Link'i aradım, onlar D Smart'ın yardım etmesi gerektiğini soyluyor, D Smart'ı aradım, onlar da internetten arayıp bulabilirsiniz gibi bir şeyler sacmalıyor. Abonelik yeni bittiği icin modemi iade edebiliriz; ama sorunu cozebilirsem daha iyi olur. Bu arada TP Link'in kendi Firmware dosyaları modemlerde sorun yapar mı? Sonucta aynı aygıtlar.
Tekrar merhaba arkadaşlar. Modemde bir sorun yokmuş. Modem benim olmadığından kurulumunu ben yapmamıştım ve kurulum yapmayı sonradan deneyebildim. Modemin arayuzunde hızlı kuruluma başladım ve modem "Hat değerlerini otomatik olarak algılanmasını ister misiniz?" diye sorduğunda izin verdim. Bundan sonraki adımda ISP'nin verdiği kullanıcı adını ve şifreyi girince bağlantı sorunsuz tamamlandı. Sonuc olarak TP Link'in Firmware dosyasını D Smart logolu modeme yuklediğimizde bir sorun cıkmıyormuş. Tabii bu model icin konuşuyorum. Başka bir aygıtla benzer senaryoyu denediğinizde sorun yaşar mısınız bilemiyorum. Konu cozuldu olarak işaretlenebilir.
TD-W9970 V1 D-Smart modem icin Firmware dosyası nereden bulunur?
Ağ Donanımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Ağ Donanımı
- TD-W9970 V1 D-Smart modem icin Firmware dosyası nereden bulunur?