Site : Ozel Mesaj İsteyiniz
Site icin istenen fiyat (Acık arttırmaysa başlangıc fiyatı): 2300 lira. >>> 1950 lira.
Sitenin aylık getirisi: 40 lira.
Sitenin acılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin iceriği nedir: Teknoloji (Giyilebilir Teknoloji)
Gunluk hit sayısı: 200 tekil.
Ziyaretci kaynağı: %90 google - %10 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok.
Hosting dahil midir: Ağustos tarihine kadar evet.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.

Herkese merhabalar,

Yaklaşık 3 yıldır buyuk emekler verdiğim, cok şukur para da kazandığım ancak okulun son doneminde olmam ve editor ekibimin dağılması ile artık tek başıma ilgilenemediğim icin satıyorum.

Şablonda yazdığım hitin cok ustunde hitler yakaladığımızı ve gelir olarak da yine yazdığımın cok ustunde paralar kazandığımızı soyleyebilirim. Herkesin bildiği gibi icerik odaklı siteler surekli ilgi ve alaka ister, ilgi alaka azaldığı zamanda hem hiti hem de geliri keser. Bunu site satılsın, fiyat kırılmasın diye değil gercekten sitenin potansiyele sahip bir site olduğunu belirtmek icin soyluyorum.

Merak edenler ve satın almak isteyenler site adresini oğrendiklerinde sitenin gercekten kaliteli bir şekilde hazırlandığını ve işlediğini zaten gorecekler. O yuzden arka planda bazı bilgiler paylaşmak istiyorum.

- Başlıkta da belirtitğim gibi sitenin News ve DMOZ kaydı bulunuyor. News kaydı alalı yaklaşık 3 hafta oldu. Site News ’e girmiş satılıyo gibi bir durum oluşmasın. News başvurusundan once siteyi satacaktım son bir kez deneme yapmak istedim ve o da oldu. Ardından haberler News ’e giriyomu nasıl oluyo bu işler satacağız alan kişiye sıkıntı olmasın diye 3 haftadır News ’i kontrol ediyorum. Hablerin coğu News ’e giriyor ancak bazen gec olabiliyor.

- Site index hızı gayet iyi %90 anında indexleniyor. DA :26 , PA 17 , MozRank : 4.

- Sitede bugun itibari ile 1.632 adet tamamı ozgun yazı bulunuyor. Sadece 1 adet tanıtım yazısı yayınlanmıştır.

- Wordpress altyapısına sahip ve gerekli eklentiler kurulu. Mobil ve AMP desteği mevcut.

- Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Google Plus, Tumblr, Pinterest hesapları mevcut. Coğundan otomatik paylaşım yapılıyor. Hesapların takipci sayıları şu şekilde;

Facebook : 1.800 +
Twitter : 2.200 +
Instgram : 730 + (Hepsi devredilecektir.)

- Populer haber uygulamaları Bundle ve Nabız ’da yer almakta ve Nabız ’da 30.000 ’den fazla takipcisi bulunmakta. Paylaşımlar arttıkca hem Nabız ’dan hem Bundle ’dan gayet iyi hit getirmekte.

- Buffer, dlvr.it ve Zappier gibi site icin kullandığım ve hala kullanımı devam eden tum servisleri de olduğu gibi devredeceğim.

- Site icin takip ettiğim yerli ve yabancı kaynakların tamamını ve ozel icerikler icin oluşturduğum listelerin de hepsini alan kişiye vereceğim.

- Site Logosu ve gerekli dosyalarını, haberler icin hazırladığımız ozel tasarımları ve diğer psd dosyalarını da paylaşacağım.

- Bugune kadar site icin hazırladığım yol haritası, yapılacaklar, reklam secenekleri ve pazarlama icin kullandığım ve kullanmak icin hazırladığım 15 ’e yakın Word ve Excel dosyasını da alan kişiye aktaracağım.

Şuan aklımdakiler bunlar eksik bir şey kaldıysa aklıma geldikce ekleyeceğim. Bu arada sitemiz gectiğimiz yıl basılı PC Net dergisine de cıkmıştır. Fiyatı gayet uygun yazdığımı duşunuyorum. Sitedeki yazıları yazdırmaya kalksanız bu fiyatın ustunde odeme yapmanız gerekir topuna hic girmeyeceğim. Pazarlık sunnettir acığım

Herkese kolay gelsin, hayırlı işler.