Site adresi:
Site icin istenen fiyat: 6.000 TL (pazarlıksız)
Sitenin aylık getirisi: pm goruşulur.
Sitenin acılış tarihi: Ekim (2015)
Kategori, sitenin iceriği nedir: Kadın ve arkadaşlık.
Gunluk hit sayısı: 1000 - 1500
Ziyaretci kaynağı: %82 Organik.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında.
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok tum icerik.
Hosting dahil midir: Değil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Arkadaşlar merhaba.

Kadınlar ve arkadaşlık siteleri konusunda yaklaşık 10 yıldır uğraşıyorum ve projeler geliştirip belirli bir aşamaya kadar yukseltip satıyorum. Daha once gunluk 30.000 tekil hite kadar cıkardığım guzel bir geliri olan siteyi 45.000 TL ye sattım. Site aynı turde bir siteydi ve alan kişi kendi parasını coktan cıkardı şimdi sefasını suruyor.

Neden satıyorsun diye sorarsanız benim işim bu, petcim, satiliksa, bayanalem şuan bu uc sitede kendi projem ve diğer sitelerimde para edecek aşamaya gelsin onlarda satılacaktır. Cunku benim işletecek vaktim yok, hem bir dukkan sahibiyim hemde birden fazla projeler uretiyorum.

Sitenin ozelliklerine gelecek olursak,
Sitede facebook tarzı anlık mesajlaşma sistemi, yine facebook tarzı bildirimler, etiketleme sistemi gibi bir cok ozellik bulunur. Uyeler icin KP (katılım puanı) sistemi. Kişilerin eklediği gonderiler admin tarafından onaylanır ve yayına alınır. Her neyse işin aslı ne kadar anlatsam da mutlaka bazı şeyler eksik kalacak, o yuzden sitenin ismini yazdım zaten siz en iyisi iyice bir inceleme yapıp tum ozelliklerini detaylı bir şekilde kurcalayın sonra bana ulaşın.

Satış sonrası destek verilecektir, alıcıya şimdiden hayırlı olsun.